Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +170
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Jeśli macie wrażenie że od paru dni ucieka wam bateria w telefonie jakoś dziwnie szybciej niż wcześniej. To nie zgadnięcie co jest temu winne. Choćbyście się zmienili w miliony małp i mielibyście milion lat to byście nie zgadli, Że winna jest tu nowa wersja aplikacji wykopu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ja to odkryłem tak naprawdę zupełnie przy okazji i przez przypadek.
Mam stary telefon, który jest już na wykończenie i czekam az nie będzie mi wytrzymywał regularnie 8h w pracy bez doładowania, żeby go wymienić na nowy.
Przez to zwracam uwagę na to ile mi wytrzymuje bateria dość dokładnie. Od kiedy używałem nowej aplikacji wykopu, to musiałem każdego dnia doładowywać po 2-3 razy i autentycznie myślałem, że to po prostu już ten czas o zacząłem się rozglądać za nowym telefonem.
Ale zupełnie przy okazji ta nowa wersja w ogóle mi się nie podobała, głównie dlatego że chodziła jakoś tak zamulona, przy pisaniu dosłownie czuć laga między kliknięciem literki, a jej pojawieniem się, jak się scrolluje to rwie jak cholera i ma zerową płynność. Dosłownie aż oczy od tego bolą.
Postanowiłem więc wczoraj wieczorem przed snem, w-----ć nowa wersję i zainstalować tą która była bezpośrednią przed nią i cóż się dzisiaj okazało. A no okazało się, że mimo iż stara wersja jest ładniejsza, przede wszystkim płynniejsza to jeszcze przy okazji bateria znowu trzyma dłużej. Jestem teraz równo po 7h w robo (samozatrudnienie, zamknijcie mordy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ) i mam jeszcze 44%
Konkluzja?
"
- ej musimy zrobić nową aplikację wykopu
- dobra zrób ctrl+C, ctrl+V z aplikacji webowej i fajrant
- pora na CSa"
Michał Białek nie ma jajek
źródło: temp_file5475497070855240803
Pobierz