Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

#nieruchomosci
źródło: scaled_1000030452
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@dsomgi00: są firmy które prowadzą wynajem za ciebie, ale sporo to kosztuje i może się okazać że obetną ci 25-40% przychodów z wynajmu. To też zależy od ilości mieszkań i lokalizacji. Jednak nie ma co porównywać tego z rynkiem kapitałowym bo ten będzie zawsze dużo
źródło: obraz
Pobierz@lentilek: przed 2008 to samo mówili w USA jak tam się nakręcała bańka mieszkaniowa ¯\(ツ)/¯
Nie zawsze to co było będzie w przyszłości. Powodzenia w inwestycjach
źródło: obraz
PobierzKłopoty mogą mieć co najwyżej ludzie, którzy zakredytowali się pod kurek na "gotowce inwestycyjne" licząc ma spektakularne wzrosty cen jak
@dsomgi00: No to przynajmniej jest jakaś rozrywka na starość.
A tak naprawde to ja tu jestem najwiekszy przegrany bo marnuje czas na wyklucanie sie z januszem, eh. zaddzwon