Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

pkt 8
Zgadzam się na udostępnienie przez Mobile danych dotyczących moich płatności (np. wysokość rachunku, terminowość dokonywanych przeze mnie płatności, ilość i rodzaj posiadanych kontraktów) do podmiotów trzecich w celu oceny przez instytucje finansowe, ubezpieczeniowe i banki mojej wiarygodności płatniczej i zaprezentowania ofert na preferencyjnych warunkach.
pkt 4
Zgadzam się na przetwarzanie przez Mobile dotyczących mnie danych transmisyjnych (w tym danych lokalizacyjnych) oraz innych informacji - dotyczących korzystania z usług świadczonych przez Mobile będących przedmiotem umowy (tj. informacji w jaki sposób korzystam z usług Mobile, w tym np. jakie oglądam programy telewizyjne, jakie odwiedzam strony internetowe, czy korzystam z wiadomości z SMS, MMS, jakie koszty ponoszę w związku z poszczególnymi czynnościami i przez jaki czas z nich korzystam) oraz informacji o zainstalowanym na urządzeniu oprogramowaniu (w tym aplikacjach mobilnych i stronach mobilnych), w celu prezentowania mi adekwatnych reklam podmiotów współpracujących z Mobile i zlecających dostarczanie reklam abonentom Mobile.
Ktos kto z Was posiada obecnie swiatlowod od nich ma takie zapisy w umowie?
Jest tego o wiele wiecej to tylko przyklad. Poki co w orange nie mialem czesto awarii netu. Predkosc tez jest bardzo dobra no i aktualnie jestem na umowie bezterminowej. Warto zmieniac czy lepiej zostac i placic troche wiecej?
Cena zawiera rabaty: 5 zł/mies. za zgody marketingowe i 5 zł/mies. za obsługę elektroniczną. Po czasie określonym Abonament rośnie do 85 zł/mies. z rabatami, a później po każdym kolejnym roku o 10 zł/mies. Oferta dla nowych klientów na 24 miesiące.
dowiedz się dokładnie u operatora
@Kondorro: do 900/300 a jak znam zycie i ostatnio pisał już tu jeden mirek 900 to pozostaje w sferze marzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
Pobierzźródło: image
PobierzWiadomo każdy decyduje jak chce