Wpis z mikrobloga

Ale super być singlem, wyrwałem sobie wczoraj ósemkę i boli więc siedzę sobie teraz w łóżeczku pod kocykiem, jem kurczaka po chińsku, oglądam anime, nikt mi nie marudzi żebym coś zrobił albo że chce porobić coś na zewnątrz, z kimś się spotkać albo chce obejrzeć coś innego, nikt się nie kreci i nie przeszkadza. Zero potrzeb. Dosłownie pełna niezależność i swoboda. A wy co? Stara wam pewnie marudził żebyście wyprowadzili dzieci na spacer albo żebyście odebrali psy z przedszkola? Albo ciągnie was na miasto, do baru, do znajomych (oczywiście jej znajomych bo twoich nie lubi) XD nawet mi was nie zal prymitywne stworzenia wiedzione zwykłą hucią. #przegryw #zwiazki #niebieskiepaski
Itslilianka - Ale super być singlem, wyrwałem sobie wczoraj ósemkę i boli więc siedzę...

źródło: temp_file5209638928746948389

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Tyrande tak szczerze to 4 xD bardzo fajne animu. Obejrzałem tez erased drugi raz i podobało mi się. Polecisz coś jeszcze? Lubię wszystko w zasadzie i sporo już obejrzałem, ale raczej to takie mainstreamowe tytuły
  • Odpowiedz
@Itslilianka: mi darling jakoś nie urwało d--y - Erased za to kozak mega.
Cyberpunka oglądałeś? - może trochę podobny klimat do Darling i Erased.
Ja np lubię "zapiski zielarki", ale nie wiem czy to nie jest zbyt "babskie" anime. Ale są zagadki, są romanse.
"Dandadan" to mega powalone i śmieszne anime o kosmitach i duchach.
"Kaiju no8" to taki trochę shounen, ale głównym bohaterem nie jest tym razem nastolatek ale
  • Odpowiedz