Aktywne Wpisy

MonazoPL +160
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

#niemcy #islam #bekazlewactwa #islamizacja #muzulmanie #jarmarkbozonarodzeniowy #teatrfigurwoskowych
@Hambercios: Hindusi są w tym o wiele lepsi.
@Hambercios: Kiedy w końcu ogarniecie, że jak świat długi i szeroki to wielki biznes najbardziej lobbuje za luzowaniem sprowadzania i samym sporwadzaniem imigrantów? Zobacz sobie ile kolorowych jeździ w uberach
Czy standardowo, proszę o zbyt wiele?
Pewnie, że robią to przedsiębiorcy, przykład to firma Valeo, gdzie kierownik powiedział parafrazując ,,a ja was p------e, przyjedzie Kolumbijczyk i będzie pracował"
Podwyżka minimalnej była za duża i przynosi teraz żniwa.
@Hambercios: o człowieku xD
w konfie jeden człowiek na całą partię. poza tym to konfederacja jako jedyna od dawna o tym mówiła, a nie zaczęła mówić jak wszyscy zaczęli.
Muzłumanie są w porządku o ile są byłymi muzłumanami. https://exmuslim.de/
@debi5s: jeden człowiek na całą partię został przyłapany na tym, natomiast komentarze od innych członków już wcześniej były im wytykane - w tym dotyczyło to Mentzena i Bosaka.
tzn? Bosak to właśnie w 2018 roku jako jedyny zwracał uwagę na to że imigracja z 3 świata ludzi do taniej pracy to nie jest dobry pomysł, może pamiętasz jego słynny wpis z hindusami gdzie cała reszta sceny politycznej lała ze śmiechu i pisała że się kierowców uber eats boi.
Konfederacja to jest jedyna partia, co do której są jakiekolwiek nadzieje że
@debi5s: to super, ale Bosak z socjalucha stał się neolibkiem jakoś z 2-3 lata temu i możesz go orać jego własnymi wypowiedziami sprzed kilku lat.
Teraz mimo bycia zwolennikiem socjalu ten mu przeszkadza, a wolny rynek i patodeweloperka są super
a co to ma wspólnego z imigracją? Bosak zawsze był wolnorynkowcem, co do "patodeweloperki" to on krytykuje po prostu wygórowane wymagania stawiane nowym budowlom, które to powodują że mieszkania są takie drogie. i nie, nie chodzi mu o to żeby budować szałasy, tylko żeby pozwolić budować tak jak np. przed 2014 rokiem kiedy zmieniły
@Hambercios: a gdyby Mieszko nie przyjął chrztu to byśmy rządzili światem ( ͡° ͜ʖ ͡°) źródło: zaufaj mi stary
To moje zdanie, nie żadna prawda objawiona.
https://x.com/i/status/1845244311350182306
Ale chcę widzieć te otoczenie jarmarku świątecznego. Bo nie widzę tutaj żadnego jarmarku. Ani otoczenia.
Chyba, że wychodzimy z typowego prawackiego założenia?
źródło: IMG_4751
Pobierz