Wpis z mikrobloga

@niedorzecznybubr: Beka z takich zjebow, najlepsi są spocency, którzy się podniecają jak native błąd popełni i polaczek to zauważy. Bo oczywiście on w swoim ojczystym języku nie popełnia błędów xd. Każdy w chuju ma te commit msg'y. Czyta się to tylko jak coś się w--------i, a to że tam napisze childs czy children to raczej nikogo to nie obchodzi
  • Odpowiedz
to że tam napisze childs czy children to raczej nikogo to nie obchodzi

@Zimm3man: a jeśli w kodzie ma listę obiektów typu Child i nawie ją children zamiast childs? Co wtedy?
  • Odpowiedz
@sn3p5: To akurat bym może i wytknął na cr jakbym zauważył. Nazwy zamiennych czy metod to chyba jedyne do czego bym się doczepił. Ale o jakiś super poprawny opis commita bym się nie p-----------ł.
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: "Pewnie 99%" -> skąd takie przypuszczenia? W żadnej z firm w której pracowałem, lub miałem okazję pracować jako kontraktor (ew. nawet patrząc po znajomych z branży) nikt nie robił tego w ten sposób -> większość korzystała z rozwiązań wbudowany w IDE. Więc w takim przypadku to rozszerzenie rozwiązuje ten problem, ale oczywiście zgadzam się z Twoją myślą, jeżeli faktycznie tak jest, to moje rozwiązanie nie pomoże :)
  • Odpowiedz