tak kurła bo ja znajdę bidetkę w wynajmowanym pato-kurniku. Tam to ma się szczęście jak znajdziesz mebel kupiony spoza promocji w Ikei a co dopiero luksus jakim jest bidetka
@BornToDie69: nie rozśmieszaj mnie, gdyby nie przepisy to większość pracodawców nawet kibli by nie robiła tylko stawialiby stare wiadro pod płotem, a ty o takie "luksusy" pytasz jak bidetka ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rozdeptany_Jez: Takie papier jest do używania doraźnie w wyjątkowych sytuacjach. Taki papier w połączeniu z oszczędnymi spłuczkami i małym spadku kanalizacji prowadzi w prostej linii do przytkań.
@donfallo: w starej płycie była konfiguracja, gdzie kibel był osobno, a łazienka z wanną osobno, więc powodzenia. W domach części ludzi też tak ma (1 łazienka full, 2 tylko z kiblem)
@PopeLeon: @donfallo Hasło klucz to nawilżany papier albo nawilżane chusteczki dla niemowląt (oczywiście 100% bawełna żeby można było spuszczać).. Można wypolerować oko saurona do czystości ;)
Problem jest z tymi najtańszymi meblami, tam cena jest ważniejsza od jakości. Natomiast droższe warianty mebli z Ikei zwykle mają dobrą jakość i często są lepsze od tych oferowanych u konkurencji. Niestety czynszojady zwykle pakują najtańsze meble do swoich mieszkań
@PopeLeon: no niby tak ale tak jak było mówione, nie każdy ma albo nie każdy po prostu lubi. Jam mam domu jedną łazienkę z bidetką i przyznam że nigdy z tego nie korzystam bo nawilżany papier jest po prostu wygodniejszy :P
koszt może z 300 zł plus budowlaniec co przykręci do ściany obok kibla
@PopeLeon: A doprowadzenie wody ciepłej i zimnej to pies? Kucie ściany, by "temu wynalazku" zapewnić odpływ to za darmo? Te wspomniane 300 PLN to potrafi bateria do bitetu kosztować, a nie cała inwestycja. Nie pieprz bez sensu...
źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierztak kurła bo ja znajdę bidetkę w wynajmowanym pato-kurniku. Tam to ma się szczęście jak znajdziesz mebel kupiony spoza promocji w Ikei a co dopiero luksus jakim jest bidetka
@Ilirian: kolego, szanuj meble z ikei. zobaczysz jak będziesz kupował swoje
@kwak1: trochę dziwne dla mnie też. Przecież wychodząc spod prysznica można w to wdepnąć.
@MamCieNaHita: oczywiście, jeszcze jak!
Problem jest z tymi najtańszymi meblami, tam cena jest ważniejsza od jakości. Natomiast droższe warianty mebli z Ikei zwykle mają dobrą jakość i często są lepsze od tych oferowanych u konkurencji. Niestety czynszojady zwykle pakują najtańsze meble do swoich mieszkań
@PopeLeon: A doprowadzenie wody ciepłej i zimnej to pies? Kucie ściany, by "temu wynalazku" zapewnić odpływ to za darmo? Te wspomniane 300 PLN to potrafi bateria do bitetu kosztować, a nie cała inwestycja. Nie pieprz bez sensu...