Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1161
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +193
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierztak kurła bo ja znajdę bidetkę w wynajmowanym pato-kurniku. Tam to ma się szczęście jak znajdziesz mebel kupiony spoza promocji w Ikei a co dopiero luksus jakim jest bidetka
@Ilirian: kolego, szanuj meble z ikei. zobaczysz jak będziesz kupował swoje
@kwak1: trochę dziwne dla mnie też. Przecież wychodząc spod prysznica można w to wdepnąć.
@MamCieNaHita: oczywiście, jeszcze jak!
Problem jest z tymi najtańszymi meblami, tam cena jest ważniejsza od jakości. Natomiast droższe warianty mebli z Ikei zwykle mają dobrą jakość i często są lepsze od tych oferowanych u konkurencji. Niestety czynszojady zwykle pakują najtańsze meble do swoich mieszkań
@PopeLeon: A doprowadzenie wody ciepłej i zimnej to pies? Kucie ściany, by "temu wynalazku" zapewnić odpływ to za darmo? Te wspomniane 300 PLN to potrafi bateria do bitetu kosztować, a nie cała inwestycja. Nie pieprz bez sensu...