Wpis z mikrobloga

polecam bidetke

A bidetkę?

od tego jest bidetka polecam mordo

tak kurła bo ja znajdę bidetkę w wynajmowanym pato-kurniku. Tam to ma się szczęście jak znajdziesz mebel kupiony spoza promocji w Ikei a co dopiero luksus jakim jest bidetka
  • Odpowiedz
@BornToDie69: nie rozśmieszaj mnie, gdyby nie przepisy to większość pracodawców nawet kibli by nie robiła tylko stawialiby stare wiadro pod płotem, a ty o takie "luksusy" pytasz jak bidetka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@donfallo: w starej płycie była konfiguracja, gdzie kibel był osobno, a łazienka z wanną osobno, więc powodzenia. W domach części ludzi też tak ma (1 łazienka full, 2 tylko z kiblem)
  • Odpowiedz
@PopeLeon: @donfallo Hasło klucz to nawilżany papier albo nawilżane chusteczki dla niemowląt (oczywiście 100% bawełna żeby można było spuszczać).. Można wypolerować oko saurona do czystości ;)
  • Odpowiedz
szanuj meble z ikei. zobaczysz jak będziesz kupował swoje

@MamCieNaHita: oczywiście, jeszcze jak!

Problem jest z tymi najtańszymi meblami, tam cena jest ważniejsza od jakości. Natomiast droższe warianty mebli z Ikei zwykle mają dobrą jakość i często są lepsze od tych oferowanych u konkurencji. Niestety czynszojady zwykle pakują najtańsze meble do swoich mieszkań
  • Odpowiedz
@PopeLeon: no niby tak ale tak jak było mówione, nie każdy ma albo nie każdy po prostu lubi. Jam mam domu jedną łazienkę z bidetką i przyznam że nigdy z tego nie korzystam bo nawilżany papier jest po prostu wygodniejszy :P
  • Odpowiedz
koszt może z 300 zł plus budowlaniec co przykręci do ściany obok kibla

@PopeLeon: A doprowadzenie wody ciepłej i zimnej to pies? Kucie ściany, by "temu wynalazku" zapewnić odpływ to za darmo? Te wspomniane 300 PLN to potrafi bateria do bitetu kosztować, a nie cała inwestycja. Nie pieprz bez sensu...
  • Odpowiedz