Aktywne Wpisy

MonazoPL +128
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +226
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierztak kurła bo ja znajdę bidetkę w wynajmowanym pato-kurniku. Tam to ma się szczęście jak znajdziesz mebel kupiony spoza promocji w Ikei a co dopiero luksus jakim jest bidetka
@Ilirian: kolego, szanuj meble z ikei. zobaczysz jak będziesz kupował swoje
@kwak1: trochę dziwne dla mnie też. Przecież wychodząc spod prysznica można w to wdepnąć.
@MamCieNaHita: oczywiście, jeszcze jak!
Problem jest z tymi najtańszymi meblami, tam cena jest ważniejsza od jakości. Natomiast droższe warianty mebli z Ikei zwykle mają dobrą jakość i często są lepsze od tych oferowanych u konkurencji. Niestety czynszojady zwykle pakują najtańsze meble do swoich mieszkań
@PopeLeon: A doprowadzenie wody ciepłej i zimnej to pies? Kucie ściany, by "temu wynalazku" zapewnić odpływ to za darmo? Te wspomniane 300 PLN to potrafi bateria do bitetu kosztować, a nie cała inwestycja. Nie pieprz bez sensu...