Wpis z mikrobloga

Najlepsza walka na fame?

• Szadziński vs Bomba 33.8% (46)
  • Koziołek&Skulak vs Gleba 36.0% (49)
  • Szymool vs Bojan 8.1% (11)
  • Plastuś vs Minda 22.1% (30)

Oddanych głosów: 136

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GibolXD tam jest blokada przez lata przebywania w prawilniackim środowisku od młodości. Lubiłem go jako zawodnika poza freakami ale ten atak na minde z plastusiem i resztą oraz wycofanie sie z konfliktu z flegmatykiem i podanie mu ręki to było coś na co już nie mogłem przymknąć oka
  • Odpowiedz
@sperg44: i ogólnie to wiesz jako glebie można dużo zarzucić konszachty z denisem, ubicie zonoje*cy we 3, w------l od lezacego na plecach glowackiego, przytakiwanie chłopom na panelach, ale próbuje i to chyba się liczy, stara się jakoś integrować z nami czyta te nasze wysrywy i za to dla niego plusik.
  • Odpowiedz
@GibolXD kontrowersyjne bedzie to co napisze ale z tym szeligą to mam mieszane uczucia bo on podobno był tam też z kolegami i był bardzo pewny siebie lecz zostali sterroryzowani xd Ogólnie przypominam co Szeliga bez powodu robił do 70kg Frania i tego typu ludzi
  • Odpowiedz
@GibolXD gleba na tagu zupełnie mi nie przeszkadzał bo nie szukał atencji na siłę tylko zrobił jakieś q&a, zapytał przed programem co ma mówić i w sumie tyle. Nie było to inwazyjne w przeciwieństwie do reszty czopków których wymieniłeś
  • Odpowiedz
@sperg44: dokładnie. I tu jest własnie ta różnica, działa kategoria myślenia jak kasik, za która nie za bardzo przepadam ale też potrafi w wykop co by nie mówiąc
  • Odpowiedz