Wpis z mikrobloga

Tutaj Gadowski nawinie jest przekonany, że czasy gdzie #pis dyktował warunki koalicjantom się skończyły i w 2027 r. Po wyborach do sejmu to konfederacja #mentzen #bosak oraz konfederacja #braun będą takowe dyktować. Nie mam zamiaru opowiadać się po żadnej z stron chcę jedynie przekazać, że to będzie koniec III RP (mega kontrowersyjnego projektu, ale jakoś tam działał kto chce może coś osiągnąć w teorii) w takiej formie jakiej znamy. Poziom złodziejstwa POPISu to będzie nic jak się dorwą te klakiery mentzena czy przegrywy z RN do koryta - pragnę zaznaczyć, że oni są już jakiś czas w polityce większość conajmniej dwie kadencje sejmu i ich jedynym nadrzędnym celem jest ukraść, dorobić się w końcu itd. pani bryłka już zaczęła proceder w #europarlament przy pomocy asystenta narazie (kto przytulił ten chajs to wiadomo-oczywiste) taki Mentzen spec od finansów ma już całe plany kradzieży zależnie z kim PiS,koalicja to taki wdroży. To są skrajni oportuniści zwłaszcza te niższe warstwy w obu konfederacjach - tam jest najniższy poziom ludzi i wiem co mówię. To mogłoby być nawet w lewicy byleby dorwać się do koryta. Tak jak POPIS nie schylali się już po drobne tak w przypadku dopuszczenia w.w dwóch partii do koryta to kraść będą nawet tam gdzie nikt wcześniej nie pomyślą by to czynić. Nie daj Boże wpadną na pomysł by obsadzać stołki swoimi ludźmi - gdzie jeszcze raz powtórzę ten poziom jest nie to, że niski to jest DNO I KG MUŁU - abstrahując już od tego, że oni nie posiadaj odpowiedniej liczby ludzi by obsadzić nawet te 10% potencjalnych stanowisk - to będzie MEKSYK DZIKI ZACHÓD - korupcja godna dzisiejszej #ukraina
I serio nie piszę tego by kogoś namawiać na obranie jednej z stron bo ja wbijam w ten podział natomiast skoro mam dłuższy pobyt w WC i mogę to napisać - to pragnę was poinformować co to będzie. Ludzie nie zdają sobie sprawy jaka prymitywną kobietą jest np Zajączkowska itd itp
Kto może niech uświadamia społeczeństwo bo nie będzie kolorowo i jak już wspomniałem projekt III RP mimo ujowosci z nimi przy korycie poprostu upadnie. Nie będzie co zbierać. To są skrajni oportuniści i ich interesuje dorobienie się - w 80% to są golasy które poświęciły X najważniejszych w życiu lat na wykonywanie poleceń bosaka czy mentzena.
Otworzyć oczy i myśleć !!!!!
#polityka #konfederacja #polska #sejm #gadowski
L0GIN1 - Tutaj Gadowski nawinie jest przekonany, że czasy gdzie #pis dyktował warunki...

źródło: IMG_1946

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L0GIN1: różnice między pisem i konfederacją są kolosalne. do wyborów jeszcze daleka droga. nawet jeśli pis i konfederacja będą mieć większość to pis spuści ich w kiblu przekona kilka łepków z ruchu narodowego którzy przeskoczą do pisu i tyle. Bosaczek już ostrzy sobie zęby na jakieś fajne stanowisko. Z resztą nie wiadomo jeszcze co z lewicą, razem, pl2050 i psl. Jeśli okaże się że wszystkie te partie przeskoczą jednak próg
  • Odpowiedz