Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

Niezdolny do dyskusji, blok i kasowanie komentarzy to jedyna linia obrony.
Boi sie merytoryki, jak diabeł wody święconej.
#psiarze
źródło: 1000002573
Pobierzźródło: 1000001824
Pobierz@Casuel Co tam konfidencie, na każdego teczkę teraz masz? Przepraszam folder ze screenshotami psiegrywie xD
źródło: temp_file579379078882084160
PobierzNie mozna przegrywac zycia, nie majac psa? Tag #przegryw raczej sie nie zgodzi..
@WielkiNos: a idź na tag #przegryw i zapytaj czy mają psa
źródło: Przechwytywanie12222222222
PobierzJesli nie jest Ci glupio za to co do mnie napisales, to jestesmy z kompletnie roznych swiatow. I Twoj jest dosc obrzydliwy, musze przyznac.
Z tego samego powodu hejtujesz w internecie.
Panuj nad swoimi emocjami. Ta umiejetnosc to inteligencja emocjonalna, umiejetnosc rozpoznawania emocji i panowania nad nimi.
NIC nie usprawiedliwia takiej reakcji. Niezaleznie od poziomu Twojej kultury.
Z tym minusowaniem i śledzeniem wielu kont na wykopie przez fiksację na temat psów to tylko xD I więcej Ci PW nie będę wysyłać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Casuel piękne zaorałeś psiegrywa