Wpis z mikrobloga

Psiegryw- człowiek który o swoje niepowodzenia obwinia psiarzy i psy.

Niezdolny do dyskusji, blok i kasowanie komentarzy to jedyna linia obrony.

Boi sie merytoryki, jak diabeł wody święconej.

#psiarze
Casuel - Psiegryw- człowiek który o swoje niepowodzenia obwinia psiarzy i psy.

Niezd...

źródło: 1000002573

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@WielkiNos: Hejterzy dzieci i hejterzy psow to dla mnie jedna podgrupa. Hejterzy. Zasadniczo niepotrzebni w spoleczenstwie( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie mozna przegrywac zycia, nie majac psa? Tag #przegryw raczej sie nie zgodzi..
  • Odpowiedz
  • 0
@Gawith_Apricot: Za cytowanie sluzb obecnych na miejscu? XD

Jesli nie jest Ci glupio za to co do mnie napisales, to jestesmy z kompletnie roznych swiatow. I Twoj jest dosc obrzydliwy, musze przyznac.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gawith_Apricot: chodzilo o plusiki, przeciez jeszcze dzisiaj mi to pisales w innym watku klamczuszku :D no i wprost piszesz w wiadomosci "przestan minusowac wpisy" a nie "przestan bagatelizowac tragedie". No z czym ja tu dyskutuje.

Panuj nad swoimi emocjami. Ta umiejetnosc to inteligencja emocjonalna, umiejetnosc rozpoznawania emocji i panowania nad nimi.
NIC nie usprawiedliwia takiej reakcji. Niezaleznie od poziomu Twojej kultury.
  • Odpowiedz
@Casuel: Racja emocje mnie poniosły, nie pierwszy raz jak wyśmiewasz pogryzienia na wykopie, więc napisałem to co napisałem i dalej podtrzymuje swoje zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tym minusowaniem i śledzeniem wielu kont na wykopie przez fiksację na temat psów to tylko xD I więcej Ci PW nie będę wysyłać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gawith_Apricot: Pisz lepiej mi, niz mialbys zwyzywac swoja matke lub kogos na ulicy. Mi to przykrosci nie sprawia. Ale pracuj nad soba, jesli zauwazasz ze emocje niosa Ciebie- a nie Ty emocje- to juz pierwszy krok. Zdrowka
  • Odpowiedz
@Casuel: psy to poważny problem w obecnym społeczeństwie i tylko jakiś "przegryw" wymyśla sobie nowe słowa bo obraził się na rzeczywistość i stara się ją wyprzeć. Żałosne.
  • Odpowiedz