Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Projekt ustawy ws. podatku cyfrowego, autorstwa ministerstwa cyfryzacji, zostanie przedstawiony na przełomie 2025 i 2026 roku.
Nareszcie! Ciesze sie, ze korporacje w koncu zaplaca podatki i uczciwie beda dokladac sie do rozwoju panstwa. Dzieki zapewnieniom rzadzacych, ktorzy przeciez od zawsze obiecuja obnizenie kosztow zycia, wiem, mam pewnosc, ze korporacje nie przerzuca tego podatku na koncowych uzytkownikow. Prawda!? Korporacje by nigdy czegos takiego nie zrobily? Zwyczajnie beda mialy miliard albo dwa mniej. Prawda???
#pieniadze #podatki #polska
Komentarz usunięty przez moderatora