Wpis z mikrobloga

⭐️ Niedzielne KamboShoty na Odysee:
Odysee ▶ Po pas w pieprz | BĘDZIE WIĘCEJ KAMER, BO PRACOWNICY OBIJAJĄ SIĘ, A PENSJE TRZEBA PŁACIĆ!

⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywkambodzy #polacywazji
pelt - ⭐️ Niedzielne KamboShoty na Odysee:
 ● Odysee ▶ Po pas w pieprz | BĘDZIE WIĘCE...

źródło: ezgif-819c8712a3e1890a

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@dizel81: Problem z odtwarzaniem KamboShotów na Odysee wynikał z tego, że wgrywałem filmy w formacie mkv, a Odysee nie lubi się z tym formatem i preferuje mp4. Gdy montowałem w kdenlive filmy, program miewał czasem problemy z niektórymi materiałami źródłowymi i nie chciał zmontować wyedytowanego materiału lub robił to z błędami. Pomogła zmiana formatu do jakiego montowałem te filmy z mp4 na mkv. Odysee ostrzegało mnie, że
  • Odpowiedz
@pelt: szacun że dalej coś tam wrzucasz, a mógłbym teraz pojechać po Spoconym, ale w sumie to nie będę kopał leżącego, on już sam chyba wie że znalazł się w czarnej d.pie.
  • Odpowiedz