@pomelobezkaca2: to co robię na kilka dni to rosół a po dniu czy 2 robię sobie z niego ogórkową albo przeznaczam bulion na jakiś sos. Pierogi też są super spoko jak lubisz podsmażane
@pomelobezkaca2: klopsiki mielone, na wpół ugotowane pierogi pomrozić, rosół też można mrozić, makaron domowej roboty sie zajebiście mrozi też już zrobiony. Tak to mam pomrożone kawałki na schabowe bo to i tak tłuczek, jajko panierka i po robocie, ale kilka godzin się rozmraża, to samo steki z allegro masz fajne za 60pln sztuka - lepsze niż płacić tyle za pizze, tylko w chacie potem wali dymem.
moje propozycje:
-chili con carne
-indyjskie rzeczy-buttter chicken, butter paneer, chana masala, palak paneer itp
-bolognese
#jedzenie #gotowanie #gotujzwykopem
- pieczeń ze schabu w sosie grzybowym,
- wszelakie gulasze,