Wpis z mikrobloga

Ale fame musiało dojechać psychicznie żukowskiego. Chłop leży na ziemi po dwóch ciosach, pewnie zdaje sobie sprawę, że się totalnie skompromitował, a oni puszczają muzykę ze świata według kiepskich, serialu, którego pewnie ten typ całym sercem nienawidzi xD
#famemma
chcialbymbycnormalny - Ale fame musiało dojechać psychicznie żukowskiego. Chłop leży ...

źródło: waldus

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chcialbymbycnormalny: Jedno pytanie. Po co on tam poszedł? Drugie. Idę do nowej roboty i mówię otwarcie, że nic nie ogarniam co tu się dzieje, więc pytam jako federacja/pracodawca w tym momencie. Po co ja Cię mam dalej trzymać i wgl płacić ustalona gaże skoro przychodzisz do mnie do roboty i mówisz, że nie ogarniasz,.nie znasz tego świata, nie umiesz się bić, nie współpracujesz, nawet się nie próbujesz starać i dodatkowo
  • Odpowiedz
@chcialbymbycnormalny: ogółem szanuje ale nie rozumiem tego odcinania się, przecież aktualnie to mógłby to tak zmonetyzować, że łóżko by se z hajsu zrobił. Chyba, że ma jakiś zakaz "bycia waldusiem" od polsatu ale nie chce o tym mówić.
  • Odpowiedz
@majzter: Ja też nie rozumiem, Żukowskiemu tym Waldusiem wylosowało się w życiu lepiej niż większości Polaków, a gość nie potrafi tego docenić. Zrobiłby show jako Walduś na konferencjach, dostałby kolejne walki po pareset tysięcy, a typ chyba pieniędzmi nie sra
  • Odpowiedz
@majzter Odkąd pamiętam polski youtube i czasy, gdy filmiki tam miały do 10 minut długości, to użytkownicy wrzucali tam odcinki Śwk. Polsat to zawsze usuwał, tak do 48 godzin.
Dopiero od kilku lat można wrzucać, ale z komentarzem, dlatego jest teraz kilka kanałów bazujących na odcinkach z tego serialu.
Może coś w tym być, bo ten serial dla nich taki drażliwy temat, bronią wpływy.
  • Odpowiedz
@Abgymnic199: no poszedł po kase, bo ma dlugi i tyle ^^ a fame ma to w dupie- miał przyciągnąć do kupna ppv a nie dobrze walczyc- przecież najman od x lat podstawia sie na swoich walkach a dalej go wszystkie federacje biora, bo coś tam "dymi"
  • Odpowiedz