Wpis z mikrobloga

Kupiłem poleasingowego Thinkpada T14 gen2 16gb ram 256gb ssd z ryzenem 7 pro 5850u za 1200zł. Klasa A- więc byłem gotowy na jakieś drobne uszczerbki, ale niestety jest kilka o których sprzedający nie wspomniał. Np klawiatura nie ma polskiego układu tylko są naklejki, czy jest niewielka biała plamka na matrycy widoczna na ciemnym tle. Do tego na jednej krawędzi lekka wgniotka i widoczne na białym tle ślady klawiszy na matrycy. Z pozytywów sprzedający nie wspomniał że ma dotyk, a ma. Zwracać czy jestem niewdzięcznym gnojkiem?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#laptopy #poleasingowy #thinkpad
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobertPPK: klasa "A" z uszkodzoną matryca - śmiechu warte. Reszta standard. Ja bym zwrócił, tylko ze względu na matrycę. Gdyby nie to, no to cena uczciwa.
  • Odpowiedz
Zwracać czy jestem niewdzięcznym gnojkiem?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@RobertPPK: Nie, nie jesteś. Zwracaj to bez wahania. Za takie pieniądze to jest elektrozłom. Wiele razy kupowałem polesingowe laptopy z serii dell latitude, albo lenovo thinkpad o podobnej wydajności za podobne kwoty i żaden nie był w tak śmieciowym stanie jak ten co podesłałeś. Ta białe wypalenie na ekranie wielkości dwóch ziarenek grochu to jest chyba żart.
  • Odpowiedz