Wpis z mikrobloga

@Sinti: akurat gdyby baxton miał tam więcej do gadania to oglądałoby się to dużo lepiej, to arapzor cisnie na odbicie od patologii (+płacenie czy tam „zatrudnienie” rzecznika psów zapewne ze względu na kontakty) żeby ikonowicze czy inni społeczniacy nie stawiali się zbytnio - baysangur dzięki za materace i dobry content któremu fame nigdy nie dorówna
  • Odpowiedz
  • 0
@XavierRenegadeAngel: nie wiem to ty twierdzisz że z baxtonem by tam lepiej było, a ja uważam że baxton ma tam dużo do gadania i to jest słabe, a jakby miał jeszcze więcej to pewnie jeszcze słabsze
chłop nie umiał własnych materiałów zmontować by się wybronić najlepiej, a ty myślisz ze friki ogarnia

i ja szanuje baxtona jako konesera bo jestem pewien że też w tym siedzi - ale talentu imo
  • Odpowiedz
@Sinti: ogarnia internet na tyle że zawsze zakręci się tam gdzie jest popularność tak powstało fame mma, spieniężenie konfliktu magicala i rafonixa, wystarczy czytać wykop i nie hamować dymów - hamulcem w tym kwartecie są rozpara i pasternak, bo gola nawet jakby chciał hamować to ma h-j do gadania
  • Odpowiedz
  • 0
@XavierRenegadeAngel: nawet się zgodzę - ale to nie znaczy że rzeczywiście by było lepiej, mogłoby być gorzej, a jak baxton non stop robi wtopy na poziomie dziecka, śmiem twierdzić że może go nawet ratują wprowadzając jakąś stypiarską stabilność

w każdym razie dzisiejszy program to f2f natana z jóźwiakiem, więc mem zasadny jakby na to nie patrzeć
  • Odpowiedz