Aktywne Wpisy
Gumez +386
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

yourgrandma +19
źródło: b237060886f597eded3ad19b1a53f5a5d0dd63d287cdfe27c61f4f54a4fba1da
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Daddy! Daddy! DO! (Kaguya-sama: Love is War?) 22.7% (53)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 58.8% (137)
- Flashback (Kokkoku) 8.2% (19)
- Gigi la Trotolla (Dashu Kappei) 10.3% (24)

TO SĄ BREDNIE!
Przekonałem się o tym sam wchodząc w kołchozowy kołowrotek i co mam dziś?
Pięniądze a raczej grosze, brak czasu i chroniczne zmęczenie.
Nadal jestem tylko marnym robolem który tylko obserwuje szczęśliwych wypoczętych ludzi jeżdżacych furami za setki tysięcy i zwiedzających świat. Nie dość że pieniędzy ciagle mało to jestem totalnie wypruty z energii przez co zaczynam kwestionować sens tej całej tyrki.
Biorąc udział w tym wyścigu człowiek tylko się frustruje a gdy byłem na NEET miałem proste potrzeby - wyspać się, zjeść i pograć na PC. To było wszystko co wystarczało mi to do szczęścia.
Czasem warto p--------ć to wszystko tak z dnia na dzień i mieć w------e. Oszukać system i wypisać się z tej rywalizacji w której i tak stoisz na przegranej pozycji po to by na łonie słodkiego neetu wbrew wszystkim odżyć zarówno fizycznie jak i mentalnie.
Są rzeczy których w życiu kupić nie możesz. Czas w którym możesz robić co chcesz jest najcenniejszy.
#neet
źródło: Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Copy-of-Monochromatic-New-York-City-Lifestyle-Quote-Facebook-Cover-3000-x-1950-px-9-scaled
Pobierz