Wpis z mikrobloga

#jdg #vat #ryczalt #infakt Mirki, jeśli ktoś jeszcze nie ma z jakichś bliżej nieokreślonych powodów ZEN :) a ja dowiedziałem się z dużym opóźnieniem. To polecam z całego serca , pierwszy miesiąc rozliczony VAT i PIT z infaktem przez ZEN i wróciło ~ 26€ duzo nie dużo w skali roku spodziewam się około 300-400€ oszczedności nierobiąc praktycznie nic poza opłacaniem haraczu skarbowemu tak jak zwykle. Myk polega że ZEN daje odłamki za płatności a ktoś kto ma VAT i PIT do opłacenia z reguly ma ich dość sporo, te generują kamienie a kamienie wymieniamy na hajs o ile w historii jest odpowiednia platność (za telefon, paliwo, usługi, kino itp). Ja sam też trochę w temacie jeszcze raczkuje bo mam od 2 miesięcy ale znajomym juz dałem znac to czas na Mirków

aaa i pisze na tagu infakt bo tam jest najmniej pierdzielenia się z platnoscia za VAT i PIT , bez chodzenia po urzedach itp :) prosto, kartą z domu
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@glos_zenady: hmm , najlepiej to Ci pewnie support ZEN pomoze, widze w necie ze maja 1 miesieczny okres wypowiedzenia, jak to bylo wczesniej to sie do nich odezwij, moze cos sie zwiesilo z twoim nr tel albo cos w ten desen
  • Odpowiedz