Wpis z mikrobloga

@Kyrtkele: nie, po prostu zwykłe trolle polityczne. Przejrzyj profil pierwszego z nich, typ dosłownie jedyne co robi to n--------a na konfę i się zachwyca Ukrainą, nie ma ANI JEDNEGO wpisu czy komentarza w jakimkolwiek innym temacie. Z nimi się nie dyskutuje, ich się czarnolistuje.
  • Odpowiedz
@JemKredki1983: Jakieś dowody niezbite? sam mówisz, w niektórych swoich komentarzach nie uwierzę jeśli nie zobaczę proszę o wyroki dowody a takie wasze dywagacje to kpina i tyle ;) a jeśli nie masz wyroku w którym wyraźnie jest napisane Berkowicz tyle i tyle za to i za to na zlecenie Rosji to wsadź te swoje scenariusze wiesz gdzie...
  • Odpowiedz
@Kyrtkele: kolego tutaj wystarczy połączyć kropki... pomyśl komu zależny na anty ukraińskich narracjach, kto jest sprzymierzeńcem rosji, komu zależy na osłabieniu instytucji państwowych ... wszystkie ścieżki wskazują konfederacje ... to proste jak mnożenie
  • Odpowiedz
@JemKredki1983: Ziomek DOWODY :) kropki to sobie w przedszkolu połącz jak do niego wrócisz ;) tylko DOWODY MNIE INTERESUJĄ a resztę tak jak mówiłem wkładasz tam gdzie światło nie dochodzi ;)
  • Odpowiedz
@Kyrtkele: ta powtarzana ruska narracja przez posłuch konfedracji ... to wszystko wskazuje na maczanie ich łap w tym ... berkowicz... zajączkowska... nie zdziwił bym się jak by mieli własne bojówki gotowe do sabotażu na rzecz rosji. Głębokie są korzenie targowicy
  • Odpowiedz
@JemKredki1983: Ale nie wiem czy widzisz, ze druga strona robi nagonkę na prawicę bo to Ruskie onuce itd bez dowodów Nawrocki Sutener bez dowodów itd itd tego to już Twoje oczy nie widzą?
  • Odpowiedz