Na 4 top filmy z największymi wyświetleniami lokalnego kanału informacyjnego: 1. Kot Gacek 2. Figo Fagot 3. Figo Fagot rok wcześniej 4. Zawalił się dom #walaszek #szczecin #kultura #kapitanbomba #wywiad #ciekawostki
@whos_your_daddy_snakegirl: @szarytkarz Z czego 2 kilo to tusz na tatuaże. Ale tak serio to wiadomo, wtedy mu młodość jeszcze wybaczała, jestem chyba 3-4 lata młodszy od niego więc mam porównanie. Wywiad sprzed 13 lat. Wtedy to był nasz absolutny szczyt jeszcze (forma, zdrowie takie naturalne), później szyyyyyybko wychodzi chlanie, imprezowanie na etat, brak sportu, diety. W tempie wykładniczym to postępuje wraz z wiekiem od
@Saeglopur: A kto by chciał oglądać tą tubę propagandową magistratu za którą na dodatek płacimy my wszyscy... Dopóki miejska mafia w tym swoich palców nie maczała, to był nawet spoko portal.
1. Kot Gacek
2. Figo Fagot
3. Figo Fagot rok wcześniej
4. Zawalił się dom
#walaszek #szczecin #kultura #kapitanbomba #wywiad #ciekawostki
źródło: obraz
PobierzKurde Połać 30 kilo temu
@whos_your_daddy_snakegirl: @szarytkarz Z czego 2 kilo to tusz na tatuaże. Ale tak serio to wiadomo, wtedy mu młodość jeszcze wybaczała, jestem chyba 3-4 lata młodszy od niego więc mam porównanie. Wywiad sprzed 13 lat. Wtedy to był nasz absolutny szczyt jeszcze (forma, zdrowie takie naturalne), później szyyyyyybko wychodzi chlanie, imprezowanie na etat, brak sportu, diety. W tempie wykładniczym to postępuje wraz z wiekiem od
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://streamable.com/4ep2jo
Te filmy oglądają pewnie osoby z całej Polski, bo to albo coś co było wiralem (kot Gacek, zawalenie) albo wywiady z artystami znanymi w całym kraju.
Wiadomości o budowie przystanka autobusowego interesują tylko mieszkańców Szczecina