Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 42.1% (53)
- Nie 38.9% (49)
- Nie wiem 19.0% (24)

Koner1391 +20
Życie w takich warunkach, to nawet nie jest wegetacja, żyjesz za karę, dosłownie
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_5
Pobierz

Siedzą na Malcie, transmisja jest tylko dla osób mieszkajacych za granicą które mówią w języku polskim, wielokrotnie o tym mówią podczas streamów, jest to często w opisie streama itd.
To tak jak granie u bukmacherów którzy nie są zarejestrowani w PL by było zabronione mimo że mieszkasz w UK i tam na co dzień przebywasz.
Te strony jak nie potrafisz zmienić DNSów nie działają w większości polskich operatorów.
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
to standard, ktory przechodzi od dawna, mnostwo portali sportowych promujacych bukmacherke (nie tylko Weszlo) bylo adresowane do Polakow za granica, ktorzy mogli korzystac z uslug ww.
@MrBeast: ani osoby, które uważają, że coś im zrobią nie wiedzą jak będzie, ani osoby, które uważają, że nic im nie zrobią. Osoby, które siedzą w branży od lat nie mogą jednoznacznie tego stwierdzić (bo nasze prawo powinno być już dawno temu zaktualizowane pod tym kątem i można je różne interpretować) ale na tagu jak zwykle
źródło: obraz_2025-11-20_200903327
Pobierz