Wpis z mikrobloga

Serdecznie pozdrawiam @Bpnn za usunięcie mojego komentarza. Oczywiście to przewidziałem więc zrobiłem zrzut ekranu. Miło że potwierdzasz moją tezę o tym że użytkownicy tagu #linux traktują go jako echokomorę w której może panować tylko jedna słuszna narracja. Naprawdę powinniście założyć własne forum. xD
supra107 - Serdecznie pozdrawiam @Bpnn za usunięcie mojego komentarza. Oczywiście to ...

źródło: vivaldi_2025-11-20_11-36-49

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Kryspin013: Odpowiedź dotyczyła tego wpisu. Nie dość że została usunięta to do tego zostałem zablokowany aby nie móc odpisywać. Jedyne co ten tag osiąga takim zachowaniem to potwierdzenie tezy że jest pełen ludzi wrażliwych z wyolbrzymionym ego którzy nie są w stanie zaakceptować jakiejkolwiek krytyki. Jednocześnie ci sami ludzie narzekają że tak właśnie ludzie postrzegają społeczność Linuksa, choć sami umacniają ten stereotyp.

Ale proszę bardzo, zesrałem się i śmierdzi. Wunderwaffe
supra107 - @Kryspin013: Odpowiedź dotyczyła tego wpisu. Nie dość że została usunięta ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Odpowiedź dotyczyła tego wpisu. Nie dość że została usunięta to do tego zostałem zablokowany aby nie móc odpisywać. Jedyne co ten tag osiąga takim zachowaniem to potwierdzenie tezy że jest pełen ludzi wrażliwych z wyolbrzymionym ego którzy nie są w stanie zaakceptować jakiejkolwiek krytyki.

@supra107: raczej że po prostu spora część wykopków tak funkcjonuje, szczególnie pod tagami politycznymi. Pierwszy lepszy przykład

Ale proszę bardzo, zesrałem się i
Kryspin013 - >@Kryspin013: Odpowiedź dotyczyła tego wpisu. Nie dość że została usunię...

źródło: Screenshot 2025-11-19 at 00-54-42 #bekazlewactwa (wpisy) Wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
Btw, mnie też 2 osoby z #linux wrzuciły na czarno a jakoś nie obrażam się z tego powodu xD

@Kryspin013: Ja tam się nie obrażam, po prostu jest to dla mnie zabawne zjawisko. Robienie dokładnie tego za co ludzie narzekają na #linux a potem płakanie że oni nic nie robio a ich atakujo. I kompletny brak samorefleksji na ten temat. Gdyby zamiast narzekać na kilka wpisów
  • Odpowiedz
@Kryspin013: @supra107 A to jest jeszcze jakaś społeczność Linux? po osiągnięciu pewnej masy krytycznej to jak z społecznością internautów czy użytkowników windowsa... nawet wykop z swoimi prawakami i neuropą bardziej jest społecznością jako całość ;]
  • Odpowiedz
Normalny użytkownik linuxa to rzadkość. Na jakiś 30 to z 2 czy 3 normalnych trafisz

@mr_hardy: Poproszę o definicję "normalny" bo nie wiem czy się zaliczam :P
  • Odpowiedz
@amamoh: Hmm nie jest fanboyem, kultystą. Dostrzega plusy i minusy. Nie kłamie, że wszystko jest super. Nie dostaje p-------a jak ktoś wspomni Windows itp. itd. Myślę, że z grubsza nakreśliłem :D
  • Odpowiedz
@mr_hardy: To ze ktos uwaza ze "wszystko jest super" nie znaczy od razu ze klamie, tylko to ze z jego punktu widzenia jest super. I sam sie pod tym moge podpisac, dla mnie duzo lepiej sprawdza sie na desktopie linux.
  • Odpowiedz
@supra107: @zaye93: @mr_hardy: Ostatnio z jednym wymieniałem się argumentami to w pewnej chwili usunął swój własny komentarz i przestał się udzielać w wątku. Odświeżam tag, patrzę a on odpowiedział dalej w swoim nowym wpisie, pewnie żeby wszystkich zwołać i zacząć roast. Od razu z miejsca 20 plusów, już całkiem adpersonam... jak to nie jest kółeczko wzajemnej adoracji to nie wiem jak to nazwać.

Nie wiem co
  • Odpowiedz