Wpis z mikrobloga

Podpisalem cyrograf z diablem 4 lata temu i zazyczylem sobie umiejetnosci latwego pozyskiwania pieniedzy.
Owszem, dostalem to co chcialem, bo pieniadze potrafie brac znikad, mam ich duzo i nawet w wiezieniu nie siedze, ale oddalem mu za to zdrowie, i niestety teraz ponosze konsekwencje.
Ostatnio covid, przeziebienie, bol zeba, problemy z kolanem, a teraz mam goraczke i boli mnie glowa.
Odczuwam tez duze zmeczenie, pewnie spadek testosteronu i trzeba bedzie na bombe wjechac, a to dopiero poczatek.
#famemma #przegryw #cyrograf
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gregory-coolick: Nie ma sprawy Mireczku,trzeba utylizować takich co założyli ledwo konto i spamującymi na tagu o rzeczach wgl z nim nie związanych. Dobrze wiedzieć ze nie jestem sam. Ten co cyrografy podpisywał niech pamięta ze jeszcze będzie musiał podpisać papier o opuszczeniu szpitala w Tworkach
  • Odpowiedz
Tez nie moge tego zrozumieć, zero mózgu i wychowanie bezstresowe i wyrosły takie przygłupy xd Może też brak znajomych i siedzenie w piwnicy bo przecież ja jakbym powiedział komus znajmomemu że podpisałem cyrograf z diabłem albo że kocham jakiegoś Kasja a on mnie to by mi to wytłumaczyli że coś ze mną nie tak i kazali by ni się leczyć xd
  • Odpowiedz