Wpis z mikrobloga

Podpisalem cyrograf z diablem 4 lata temu i zazyczylem sobie umiejetnosci latwego pozyskiwania pieniedzy.
Owszem, dostalem to co chcialem, bo pieniadze potrafie brac znikad, mam ich duzo i nawet w wiezieniu nie siedze, ale oddalem mu za to zdrowie, i niestety teraz ponosze konsekwencje.
Ostatnio covid, przeziebienie, bol zeba, problemy z kolanem, a teraz mam goraczke i boli mnie glowa.
Odczuwam tez duze zmeczenie, pewnie spadek testosteronu i trzeba bedzie na bombe wjechac, a to dopiero poczatek.
#famemma #przegryw #cyrograf
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gregory-coolick: to, ze ty w takie rzeczy nie wierzysz, to nie znaczy, ze to nie istnieje
PS. ty bys nie mogl podpisac cyrografu, bo zeby cos otrzymac, to trzeba cos dac, a ty nie masz nic, co by diabla zainteresowalo
  • Odpowiedz
@gregory-coolick: biorę go na celownik tak samo jak tego czas nabolca999 wziąłem i kady dosłownie każdy wpis będzie zgłaszany jeżeli tylko naruszy regulamin. Poleci ban i będzie spokój na jakiś czas. Ten drugi widzę wrócił z bana i już tutaj trochę mnie się udziela, na politykę się przerzucił xd
  • Odpowiedz