Wpis z mikrobloga

Do momentu, gdy chłopiec osiągnie pełnoletność, zarządzanie finansami będzie należało do jego matki, Anny Walter

@PixelNomad: w takiej sytuacji hajs powinien byc zamrozony do 18 roku zycia
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: jego ale o kasę walczył też chyba brat Komendy ogólnie to ta matka dziecka nawet zrzutke założyła bo syn komendy ma ADHD i ona nie może pracować bo czasem nie może dziecka zaprowadzić do przedszkola
  • Odpowiedz
@PixelNomad: To jest ta co wychowuje 3 dzieci?

Samotnie wychowuje trzech chłopców – 18-letniego Fabiana, 9-letniego Janka i 4,5-letniego Filipa (syna Komendy).

To coś czuje że wiem jaki będzie przepływ pieniędzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Biedny Komenda ehhh definicja przegrywa

@luke-dolla7: Komenda oczywiście wierzący katolik. Nie można zrobić nic gorszego swojemu dziecku niż zainfekować jego młody bezbronny umysł wiarą. Jego rodzice przypieczętowali jego tragizm kiedy jeszcze był berbeciem. Całe życie tylko nadstawiał drugi policzek - najpierw wymiarowi (nie)sprawiedliwości a potem babie.
  • Odpowiedz
Do momentu, gdy chłopiec osiągnie pełnoletność, zarządzanie finansami będzie należało do jego matki, Anny Walter

Gdy chłopiec osiągnie pełnoletność, to z pieniędzy już nic nie zostanie.

@PixelNomad: @stevenhunter: też tak uważam
  • Odpowiedz
Komenda oczywiście wierzący katolik

@siepan: tak, dlatego zrobil nieslubne dziecko, zgodnie z nauka kosciolka. A teraz idz na spacer, moze spotkasz swoj zgubiony rozum
  • Odpowiedz
  • 2
@siepan a jak ja jestem katolikiem tylko zamiast nadstawiać drugiego policzka to po pierwszym lutuje w mordę to jestem katolikiem czy nie jestem
  • Odpowiedz