Wpis z mikrobloga

@PixelNomad a masz jakieś źródło na to? Bo najnowszy news jaki znalazłem to z wczoraj, który mówi że sprawa jeszcze jest w toku:
https://superbiz.se.pl/wiadomosci/miliony-tomasza-komendy-gdzie-trafi-majatek-nieslusznie-skazanego-zaskakujace-fakty-ze-sprawy-spadkowej-aa-EnxW-9an8-3pST.html#co-dalej-ze-spadkiem-po-komendzie

Wołam @Vito19 @stevenhunter @luke-dolla7 bo możliwe że łykacie baita - bo narazie jedyne źródło to jest wpis na mikroblogu, mało wiarygodne
  • Odpowiedz
Gdy chłopiec osiągnie pełnoletność, to z pieniędzy już nic nie zostanie.

@stevenhunter: może i lepiej. Od nagłego przypływu kasy ludziom odwala i kończą jeszcze niżej niż byli. Lepiej niech matka to p----------i, może jakieś mieszkanie mu zostawi.
  • Odpowiedz
@PixelNomad: mega smutna historia. Nie dość że chłop został zniszczony odsiadką to jeszcze po wszystkim sępy się rzuciły na kasę z odszkodowania i niestety wygrały
  • Odpowiedz
@PixelNomad: ludzie się rzucili na ta babkę, kiedys coś czytałem ale ostrzegam że mogę powielac nieprawdę choc pewnie jest to do zweryfikowania w 15 minut w necie.
Że to komendzie o------o dlatego to ona od niego odeszła lata więzienia zrobiły mu z głowy siekę i podobno rozwalał kasę na laski i u----i nie interesując się własnym dzieckiem.
Jak to nieprawda to z góry przepraszam.
  • Odpowiedz