Wpis z mikrobloga

• 0
@czlowiek_czlowiekowi_czlowiekiem nie wiedzę chyba żadnej różnicy póki co po zmianie z fina na duta. chyba jedynie trochę zwiększyło mi się libido, ale to też nie dam sobie głowy uciąć że to przez duta. ubokow zero nawet na tak dużej dawce. zobaczymy gdzieś pod koniec 2026 jak minie rok kuracji.
  • Odpowiedz
  • 0
@fastnbulbous @fastnbulbous dodam jeszcze że jednocześnie z dutem używam codziennie rano alfatradiol (pantoksin sprowadzony z Niemiec) na same zakola, a wieczorem daje topical fina też na zakola po jednym psiknieciu na zakole, bo to najbardziej problematyczne miejsce w moim przypadku. nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, no ale próbuje różnych rzeczy.
  • Odpowiedz
  • 0
@czlowiek_czlowiekowi_czlowiekiem @Floryda jak jesteście ciekawi to na podstawie badan na temat tego jaka surpresje DHT w skalpie daje dut 1mg dziennie vs. w dawce eksperymentalnej 2.5 mg dziennie (dut jest dose dependent w przeciwieństwie do fina) kazałem obliczyć czatowi GPT jaka surpresje może w takim razie dawać dut 1mg i podał mi dwa różne warianty, bo różne badania podają różne wartości spadku przy 2.5 mg i przy 1 mg jest
fastnbulbous - @czlowiekczlowiekowiczlowiekiem  @Floryda jak jesteście ciekawi to na ...

źródło: temp_file3490478032806058608

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Estetykatopodstawa dermastamp tak, ketokonazol też i mieszam go z ciclopiroxem, tzn daje jeden i drugi jednocześnie tak 2-3 razy w tygodniu i zostawiam na 10 minut, jeszcze używałem stemoxydine od loreal 3 miesiące bez żadnych widocznych efektów.

minoxa nie używam bo mam kota, dostałem od dermatologa oral minox, ale nie zacząłem go brać bo jego bezpieczeństwo jest raczej wątpliwe, może jeszcze się zdecyduje, ale nie wiem. PRP ani peelingu nie stosuje.
  • Odpowiedz