Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #bitcoin
Pesymizm jest tak duzy, ze dawno nie bylem tak byczo nastawiony. I pisze to pare minut przed wynikami Nvidia.

Kazdy juz pisze jak to planuje rozegrac besse i jak to bedzie akumulowal
#bullteam
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KucykMocy: dobre wyniki nvidii, bo takie pewnie będą, nie kopną mocno ani pernamentnie bitka tylko co najwyżej giełdę, znowu jeśli nvidia by miała jakimś cudem słabe wyniki to pewnie btc by spadł. moim zdaniem w btc ani rynek ani ulica nie chce wchodzić, przynajmniej teraz.
  • Odpowiedz
wlasnie o takim pesymizmie mowie, wylewa sie wszedzie i w takich sytuacjach Jeb 20% w gore

@KucykMocy: tylko żeby te 20% szło w górę to musi być jakiś realny bodziec, a jak ktoś gra na giełdzie to szczerze mówiąc lepiej kupić akcje bo są lepsze zwroty, etfy na btc są przy obecnej cenie nieopłacalne. Ulica typowa została wystraszona przez trumpa. To kto ma pompować? Może tylko jakieś grubasy żeby wyleszczyć
  • Odpowiedz
  • 0
@tubkas12: nie wiem ile czasu jestes na rynku, ale ja wystarczajaco dlugo, aby przekonac sie ze racjonalne analizy sa mniej warte niz rynek ktorego celem jest "oszukac jak najwiecej ludzi przez jak najdluzszy okres czasu"
  • Odpowiedz
@KucykMocy: ogolnie jeszcze nastroje nie są złe skoro takie posty piszesz, zobacz sobie jakie były jak btc kosztował 20k na początku tej hossy, mało kto wierzył że odbije i ja musiałem się zmuszać by kupować xD jak masz ludzi którzy wierzą w odbicie to nie jesteśmy jeszcze blisko dołka
  • Odpowiedz
nie wiem ile czasu jestes na rynku, ale ja wystarczajaco dlugo, aby przekonac sie ze racjonalne analizy sa mniej warte niz rynek ktorego celem jest "oszukac jak najwiecej ludzi przez jak najdluzszy okres czasu"

@KucykMocy: jebią tu phila ale w praktyce to jest jedyna osoba którego analizy się z mojego doświadczenia sprawdzały. tylko że on gra hybrydowo pod sentyment czyli psychologie i używa wskaźników.

to tego stopnia, że eter, dość
  • Odpowiedz
  • 0
@tubkas12: jak btc byl ponizej 20k to byl to moment w ktorym oczywicie ladowalem kazdy piniadz w btc i pisalem do znajomych:
-sub 20k zloty strzal
-sub 30k ciagle dobra cena
Ponizej 20 "przypominalem" znajomym ze to dobry moment.
Teraz, jesli nastanie bessa napisze tak przy sub50k i sub60k.

Nie znam Phila K, ale pare filmikow gdzies mi miglo i koles super wyczuł aby nie brac altow i keszowac sie
  • Odpowiedz
Nie znam Phila K, ale pare filmikow gdzies mi miglo i koles super wyczuł aby nie brac altow i keszowac sie gdy uzna ze wystarczy. Zajebiscie zagrane i tyle.

@KucykMocy: Phil jest hiperanalityczny tam nie ma za dużo czucia, on nawet analizuje popularność zagranicznych kanałów na youtubie, i wzrost wyświetleń traktuje jako wskaźnik. A tych wskaźników które on bierze pod uwagę jest jeśli dobrze pamiętam ponad 5. I tak z
  • Odpowiedz