@Frygus96: Axel Springer nie ma gazet regionalnych - razem z Ringier mają Onet, Neweseek czy Fakt. Verlag to po niemiecku wydawca, nie wiem co ma niby oznaczać. A gazety regionalne należą do Polska Press, czyli Orlen.
@deeprest: to był skrót ten verlag bo nie pamietam pełnej nazwy, oni mają nadal wydania np faktu regionalne, faktycznie teraz zainteresowałem sie tematem i moje info jest troche stare, orlen poprzejmował wiekszość zagranicznych firm tak więc na plusik, akurat mieszkam za granicą więc nie każda wiedza do mnie trafia, coś tam jednak tego zagranicznego kapitału zostało, w każdym razie sam przyznajesz ze jedne z większych portali informacyjnych w polsce do
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file4513176093651527841
PobierzVerlag to po niemiecku wydawca, nie wiem co ma niby oznaczać. A gazety regionalne należą do Polska Press, czyli Orlen.