Wpis z mikrobloga

• 239
@Zwierz33: biedna julka. Ten zablokowany powinien trafic do sadu za brak reakcji gdy julka go zablokowala i nie zrobil NIC zeby sie z nia skontaktowac w inny sposob, a opcji jest sporo np - znajomi julki, rodzice, telefony, na pewno znal adres Julki. Masakra, mam nadzieje, ze jakas Interwencja czy uwaga sie zainteresuja i naglosnia sprawe
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Kiedyś jak mnie laska zablokowała na Facebooku to kek wysyłałem sms. Straciłem prawie 20zł ( ͡° ʖ̯ ͡°) człowiek młody to głupi
  • Odpowiedz
@Zwierz33: zapomniała dodać że gdyby zrobił z siebie pośmiewisko i faktycznie próbował się skontaktować, to trafiłby najwyżej do friendzone razem z innymi cuckami, którzy nie szanują siebie. Chłopak tym ruchem zyskał i w tym wpisie czuć jej ból d--y XD
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Znowu jakby szukał, to by wyszedł na miękką faje, co bez Pańci nie wytrzyma i zrobi dla niej wszystko. Najlepiej jakby zaczął od szukania innej - normalnej.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: jak mnie pewna panna zostawiła, miała mnie w dupie. Jak po pół roku pochwaliłem się niedoszłej teściowej, że kupiłem samochód i mieszkanie, to nagle moja była odezwała się, że nie może w to uwierzyć, że o niej zapomniałem i nie chcę tego ratować xD
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Jak ja zablokowałem laskę to mnie potem nachodziła, list wysłała, koleżanki prosiła żeby do mnie pisały. I jedyne co tym udowodniła to to że jest p----------a a ja zacząłem częściej oglądać się za siebie żeby upewnić się że jestem bezpieczny.
  • Odpowiedz