Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +241
Pozdrawiam z Afganistanu!
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
źródło: 1000012315
Pobierz
Atreyu +81
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

wydedukować że taka dywersja na terenie kraju sojuszniczego dla Ukrainy byłoby definitywnym końcem pomocy z zachodu gdyby złapano za rękę. Niby dlaczego mieliby robić coś tak głupiego?
Ludzie, potelepcie trochę tymi pustymi łbami, może odrobina rozsądku jeszcze gdzieś się kryje
wydedukować że taka dywersja na terenie kraju sojuszniczego dla Ukrainy byłoby definitywnym końcem pomocy z zachodu gdyby złapano za rękę.
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wysadzenie-nord-stream-dzis-posiedzenie-w-sprawie-ekstradycji-wolodymyra-z/thpbh96
Kiepsko ci te włączanie myślenia i logiki idzie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@obserwator_nsa: Bo jeden tylko miał sprawę i dostał wyrok za dywersję zaocznie.
Dobre pytanie. Najpewniej lewe białoruskie papiery lub coś czego brakuje czyli wspólna unijna baza zakazów wjazdu. Czy uda się ją wprowadzić to pytanie do Węgier
W dniu 17 listopada 2025 r. wznowiono ruch na dwóch drogowych przejściach granicznych: Bobrowniki-Bierestowica i Kuźnica Białostocka-Grodno.
@obserwator_nsa: zgadnij która partia polityczna najgłośniej krzyczała, żeby otworzyć przejścia z Białorusią.
@obserwator_nsa: Wiadomo coś to pomoże i im utrudni sprawę, ale... Są granice Ukrainy ze Słowacją, z Węgrami no i... Zwerbować można przez telegrama byle Artioma. Ja tam nie mam złudzeń: debile, zdrajcy, przekupni znajdą się w każdym narodzie. Ruscy mają wystarczająco dużo pieniędzy, żeby przekonać nawet naszego Wiesława z Hrubieszowa. Ale zainwestowanie w Ukraińca im się bardziej opłaca, bo mamy to co teraz. B----l