Wpis z mikrobloga

Z pracą dobrze to już było, jest coraz gorzej na ochronie, wszędzie cięć budżetowych szukają. Od nowego roku o ile będę mieć prace to za kilka stów mniej i gorsza praca. Nie wiem w gole czy zostanę czas pokaże. Chciałbym papiery na b--ń robić ale się boje. #przegryw
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z pracą dobrze to już było, jest coraz gorzej na ochronie, wszędzie cięć budżetowych szukają. Od nowego roku o ile będę mieć prace to za kilka stów mniej i gorsza praca.

@anonanonimowy321: Ale ostatnio pamietam chyba jakis czas temu podobnie dość pisałeś, a jednak wyszło ok w praktyce.
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: Obniżka kilka stów to znaczy bedziesz minimalną zarabiać bez nadgodzin? Ale z drugiej strony spójrz na pozytywy - posada zachowana, prace dalej masz.

Gdybyś ją stracił to byś mógł neetować troche, ale byś musiał z czasem szukać roboty
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: Nadal nie ma tragedii - dorobiłeś się czegoś w życiu, prace masz lekką w porównaniu do innych prac w januszexach.

Finansowo nie za fajnie by było, gdybyś np. zaczynał od zera.
I chyba wciąż będziesz mógł robić nadgodziny, wiec godzinami troche nadrobisz?
  • Odpowiedz
@Xvenowski: najwyżej kawalerkę sprzedam i zbuduje. Bo ja z ojcem wszystko będę budować to tanio wychodzi. Kawalerka + oszczednsoci + może jakiś mały kredyt 50-100tys i mam zamiast kawalerki fajny nowoczesny dom kosztem małego kredytu na kilka lat. Dom to moje marzenie.
  • Odpowiedz