Aktywne Wpisy

Koziouu +203
za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołajki oto ta czapkę z której śmialiśmy się bardzo długo tego wieczora, że mogę w niej chodzić do pracy bo świeci i jest na baterie więc nie potrzebuje odblasku. gdybym tylko wiedział, że to jego ostatni prezent dla mnie od niego podziękował bym mu 100 razy bardziej i kompletnie inaczej. okres świąteczny kojarzy mi się znowu z
źródło: temp_file2039337509190366845
Pobierz
picasssss1 +22
Klasycznie, kolejna baba która o guwniaku wspomni dopiero po jakimś czasie, a bo po co w opisie a na co komu to potrzebne, podwójnie zmarnowany czas (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder
#tinder
źródło: IMG_20251205_214019
Pobierz

Teraz potrzebuję paru dodatków, co polecicie:
- jakie szkło zabezpieczające na ekran?
- jaki bezbarwny case?
- jaka ładowarka-kostka, może być z aliexpress, nie zależy mi na jakimś turboszybkim ładowaniu, nie wiem czy ma to wpływa na żywotność baterii czy nie, ale jak tak to wolę ładować sobie wolniej bo nie robi mi to różnicy, ile wat styknie? Jakiś czas temu kupiłem parę kostek z ali marki Essager i jestem z nich zadowolony więc jak są ok to może być ta marka.
I pytanie - czy kabel do dodają do iphona jest ok czy nadaje się do wymiany? pomijając długość.
#iphone #apple
po prostu wiem, że są jakieś kostki po 60-100w i niby te nowe telefony (nie wiem czy mój iphone też) ładują się jakoś mega szybko przez jakiś czas, ale mocno się przy tym grzeją i gdzieś się obiło mi o uszy, że degraduje to baterie. Czy to prawda nie wiem.
W każdym razie chce coś zrównoważonego, te 30min więcej ładowania
Ewentualnie jest jeszcze mniejszy baseus 30W ktory jest tak szeroki jak plaska wtyczka, ale cos mi sie o uszy obilo, ze z jakoscia u tego producenta bywa roznie.
Przeźroczysty case to spigen lub esr, ale żółkną - tylko applowskie nie żółknie, ale kosztuje dwie stówy (o ile jest na zwykłą? zawsze na pro brałem).
@glos_zenady: O Spigen chyba nawet miałem. Dzięki, Rzuć jeszcze okiem na link wyżej, ta ładowarka ok, tak?
nie szukam typowego chinola za 10zł, cena nie gra dla mnie roli, ma być dobrze, kupiłem sobie markę Anker, chyba jest ok, ma dobre opinie i chyba apple to rekomenduje skoro mają to nawet na swojej stronie
Ja też się wahałem czy nie dołożyć. Co przesądziło? Zawsze staram się kupować wszystko lepsze, z dodatkowymi bajerami, itp. a nigdy potem z tego nie korzystam. A dodatkowo to różnica w dopłacie prawie 50%. Gdyby to było jakieś 500zł więcej, a nie 1800 to pewnie bym
myślę, że będziesz zadowolony. pro jest chyba serio dla użytowników pro, co bawią się jakimiś trybami w aparacie, nagrywają jakieś filmiki, itp.