To czy FAS dostanie walkę nie jest zależne od nas. Ważne żeby nie powoływał się na tag na programach. Wyzywanie go pod każdym postem napewno jednak nie pomoże. Jak ktoś nie chce go zbywać to strategicznie lepiej wchodzić w merytoryczną dyskusje bo przynajmniej osoby lurkujące nie odniosą wrażenia że wzbudza emocje a zobaczą krytykujące go wpisy
A jak chodzi o mocne-kwity to szkoda mi pisać xd jak ktoś jeszcze się nie zorientowal że on tu nic na poważnie nie pisze to go nie uratujecie przed kłótnią z nim. Niektórzy się sami jeszcze później podkładają #famemma
@sperg44: @spiewana-pilka-nozna Bo takich gamoni trzeba dawać na czarno, by pozbawiać ich dostępu do atencji. Niestety dużo przygłupów wchodzi w dyskusję, i brędzluje się do nich oznaczając ich w swoich wpisach
@JongmenFromDubai: odmówił a chciałem nawet za darmo wyjść, żeby coś się działo. Stwierdził że za to że obrażałem mu "kobietę" nie da mi atencji, mimo że nawet bym tej atencji nie chciał. No i jak można obrazić kogoś, kto sam się zdegradował do najbliższej warstwy społecznej?
@spiewana-pilka-nozna ja się spodziewałem że walkę dostanie niezależnie od nas by dostał i mam w to wywalone jedyne co byleby o wykopie nie gadał. Tak to mi ten człowiek ani nie przeszkadza ani nie interesuje xd
@spiewana-pilka-nozna: czyli jednak dwubiegunówka XD Chcesz wyjść nawet za darmo ale atencji nie chcesz? To co Ty k---a jakiś społeczny wojownik sprawiedliwości? XD a do walki i na konferencje będziesz wychodził w masce i z modulatorem głosu?
@asdaaa-daskoski nie chce wiedzieć i błagam nie pytaj bo to jest jak z tymi przepowiedniami wypowiedzianym w nocy do lustra xd rzucisz w eter i się zespawnuje
@spiewana-pilka-nozna: ale gimnastyka logiczna XD pchać się do walk meneli dla przygody. To może weź od razu dla przygody wsadź sobie słoik do d--y albo przyklej jaja kropelką do blatu
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
A jak chodzi o mocne-kwity to szkoda mi pisać xd jak ktoś jeszcze się nie zorientowal że on tu nic na poważnie nie pisze to go nie uratujecie przed kłótnią z nim. Niektórzy się sami jeszcze później podkładają
#famemma