Wpis z mikrobloga

Jeżeli to prawda że tam przy torach “znaleziono” paszport to ja już nie mam wątpliwości że to ustawka XD

#polska
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kastrator2:
Nie znaleziono paszportu.
Znaleziono resztki telefonu komórkowego, który został użyty do odpalenia ładunku oraz drugi telefon z drugim ładunkiem, który nie zadziałał. W telefonie były karty SIM a służby ustaliły, na jaki paszport zostały nabyte.

Tyle było kwiku parę lat temu o obowiązkowe rejestrowanie dokumentu tożsamości przy nabywaniu kart SIM, heheszkowano, że przestępcy i terroryści będą mieli to w dupie -- a tu się okazuje, że jednak jest przydatne.
  • Odpowiedz
W telefonie były karty SIM a służby ustaliły, na jaki paszport zostały nabyte

@Polinik: XDDD
Wiadomo, że zaraz wyjdzie że agenci wysadzający tory rejestrują SIMki na swoje dane, ja p------e na wykopie bez zmian
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: A ja pisałem, że to sabotażyści zarejestrowali na swoje, czy znów wykopek nadinterpretuje i sobie dopisuje, żeby się p-----------ć? Ja p------e na wykopie bez zmian.
  • Odpowiedz
@kalakulambro: Ustalono, że to dwóch ukraińców, z czego jeden już był skazany za akty dywersji. Jak są tacy głupi, żeby współpracować z ruskimi to wcale bym się nie zdziwił jakby faktycznie kupili na swoje dane.
Ale nawet jeśli znaleźli menela z paszportem, bo jak wiadomo każdy menel ma paszport, to i tak jest to jakiś punkt zaczepienia.
  • Odpowiedz