Wpis z mikrobloga

Odpowiedź jest prosta: nie. Jeśli jesteś chadem, to baby same będą pierwsze pisać, a jak ty ciągle pierwszy zaczynasz rozmowy, to jesteś pewnie zwykłym beciakiem, któremu odpisuje dla atencji albo służysz jako tampon emocjonalny.

W ogóle soyboye dali sobie wmówić, że to facet ma walczyć o kobietę, a ona ma leżeć i pachnieć. Jak facet zagaduje czy pisze pierwszy, to na niego spada cała odpowiedzialność i ryzyko popsucia sobie poczucia wartości.

No bo jeśli kobieta cię oleje, wyśmieje lub odmówi, to tobie poczucie własnej wartości spadnie. Do tego dajesz jej atencję, a ona nic nie traci nawet zyskuje, bo dając ci kosza zyskuje pewność siebie, atencję i potwierdzenie, że jest wyjątkowa, bo tyle chłopów do niej zabiega.
#blackpill #przegryw #tinder
Henson_ - Odpowiedź jest prosta: nie. Jeśli jesteś chadem, to baby same będą pierwsze...

źródło: IMG_5568

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Henson_ nie soyboye. Nawet w konserwatywnym średniowieczu, Chada rycerz musiał zabiegać o względy damy. To że kobieta jest równa i też ma zabiegać o względy faceta to jakiś pseudo feministyczny wysryw, błąd w matrixie.
  • Odpowiedz
@centerario: no i co wywalczył kukold jak jego dzieci nie są jego XD jak spermiarstwo prowadzi do zapłodnienia to można je nazwać "strategią rozrodczą". Ale w tym sęk, że zwykle nie prowadzi. To nie natura tylko zwyrodniała psychika poddańczo-niewolnicza, kołp
  • Odpowiedz
@Nofuck

Rycerz musiał "zabiegać" o damę, czyli o szlachciankę z dobrej rodziny, z którą ślub dawał mu często większy status, majątek i koneksje.

Randomowe kobiety z niższych stanów to waliły drzwiami i oknami do takiego rycerza same z siebie jak dzisiaj laski na tinderze do chada.
  • Odpowiedz
@Henson_: Wielokrotnie jak jeszcze miałem Tinder to kobiety pierwsze pisały. Te normalne. Bez kija w dupie. I nie, nie jestem żadnym Czadem. Rozwala mnie generalizowanie i wrzucanie wszystkich do jednego worka.
  • Odpowiedz
@Henson_: Jak podobasz sie lasce to bedzie szukać powodu do kontaktu i podtrzymywać rozmowę. Zwykle nie maja wiele do powiedzenia, ale bedzie wysyłać chociaz jakieś memy. Problem jest taki, ze chłopy pod wpływem bab nauczone zostały, ze maja sie starać i nie maja odpuszczać przez co ciągną spalone od razu tematy

Jak laska szuka kontaktu to na 99% szuka tez bolca twojego. U mnie sie sprawdza
  • Odpowiedz
Problem jest taki, ze chłopy pod wpływem bab nauczone zostały, ze maja sie starać i nie maja odpuszczać

@Coopshtyl: A jak przestanie sie starać, to taką dziewczynę jeszcze bardziej to nakręci tak naprawdę.
  • Odpowiedz