Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Ktoś z was z #lodz orientuje się jak dzięki temu wyglądają darmowe przejazdy z MPK? Musze jakąś darmową migawkę wyrobić czy świstek o oddanej krwi lub legitymacja zasłużonego starczy?
#krwiodawstwo
PRZEPISY TARYFOWE W LOKALNYM TRANSPORCIE ZBIOROWYM MIASTA ŁODZI
Załącznik Nr 1 do uchwały Nr XLII/1108/17 Rady Miejskiej w Łodzi z dnia 22 lutego 2017 r.
§ 4. Do bezpłatnych przejazdów uprawnieni są:
18) osoby, którym nadano odznakę
„Honorowy Dawca Krwi – Zasłużony dla Zdrowia Narodu” lub „Zasłużony Honorowy Dawca Krwi I stopnia” lub będące krwiodawcami, którzy oddali nie
Do póki nie będziesz miał migawki, możesz jeździć na zaświadczeniu.
Ogarnij sobie też legitymację w PCK.
albo zaświadczenie o oddaniu odpowiedniej ilości krwi, wydane przez Stację Krwiodawstwa; ponadto pasażer winien posiadać w czasie podróży dokument stwierdzający jego tożsamość lub dysponować możliwością potwierdzenia swojej tożsamości przy pomocy aplikacji mObywatel
I przy okazji też wyrobiłem darmową migawkę w MPK na 50 lat :D