Wpis z mikrobloga

Jeżeli Curacao jutro zremisuje mecz z Jamajką to awansuje na Mundial i będziemy mieć najbardziej egzotyczną drużynę na tym turnieju #mecz #pilkanozna #sport
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Edenes: i założę się, że będą gryźli murawę i zaprezentują się o wiele lepiej niż nasi kopacze jeśli się tam dostaną. Na każdym mundialu jest jakaś drużyna, którą się widzi pierwszy raz na oczy, a potem zdziwienie jak dobrze grają, nawet jak się tam nie zna żadnego zawodnika
  • Odpowiedz
@Kubson6186: Pamiętam właśnie Kostarykę kiedyś, jak fajnie się zaprezentowali w Brazylii bodajże, a największymi gwiazdami byli bramkarz Keylor Navas i jakiś gość z ligi belgijskiej bodajże, chyba ofensywny pomocnik.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vanlid: może chodzi ci o Joela Campbella? On był największą gwiazdą Kostaryki wtedy. Na Mistrzostwach wymiatał. Kojarzę ,że grał dla Arsenalu ,ale nie zrobił dużej kariery klubowej.
  • Odpowiedz
@Edenes: Sprawdziłem na necie i się okazało, że miałem na myśli Bryana Ruiza i grał wtedy w PSV, czyli niedużo się pomyliłem pisząc o lidze belgijskiej. O Campbellu kompletnie zapomniałem jakoś.
  • Odpowiedz