Aktywne Wpisy

rosen +11
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Przypadkiem w piątek w robocie powiedziałem, że swojego 800 plus nie wydaje tylko kupuje #obligacje 12-letnie.
Niestety przy pracownikach xD Miny ich jakbym komuś krzywdę zrobił xD
Potem dolałem oliwy do ognia i stwierdziłem, że to powinna być ulga podatkowa...
Komedia xD
@xfre Naucz się tagować.
@markhausen: Moim zdaniem zbudować kilka elektrowni atomowych.
Strach pomyśleć, co by było jakbyś powiedział, że nie powinno tego wcale być, bo to kupowanie głosów. I najgorsze, że żadna partia tego nie ruszy, bo to oznaczałoby przegrane wybory.
@latajacy_napletek XD ?
@hiperchimera już sobie darowałem, ale ból pozostał, na szczęście moja asystentka umie grać i donosi najlepiej.
@xfre: Po prostu wypad z tagu
Przypominamy, że abyś Ty dostał 800+ to państwo zabiera po 1000 złotych bo ktoś musi utrzymać system, który je przydziela. To takie proste, a ludzie dalej tego nie wiedzą.
@hiperchimera: no to chyba jednak to nie jest takie proste bo dalej gadasz balcerowiczyzmy które absolutnie nie mają miejsca xddddd
dalej czekam aż to 800+ zrobi z nas drugą grecję
Jak ktoś sprzedaje doniczkę za 100 złotych to zarabia na niej 100 złotych na czysto, prawda? #pdk