Aktywne Wpisy

pussy_hunter +3
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +21
źródło: 1000083604
Pobierz

Hej! Jakiś czas temu postanowiłem zerwać kontakty z moimi rodzicami, którzy od wielu lat mnie prześladują i chcą kontrolować w niemal każdym aspekcie ( a jestem dorosłym facetem 30+). Wyjechałem za granicę nie mówiąc im o tym i po prostu urwałem kontakt. W tym czasie rodzina zgłosiła moje zaginięcie. Policjanci włamali się na moje konto Google i pokazali mojej rodzinie moje prywatne wiadomości, maile itp. Były tam również dane wrażliwe i sprawy osobiste, które w całości przekazali mojej toksycznej rodzince. Skutek tego jest taki, że rodzice wywlekają teraz publicznie różne sprawy jak np. to że kiedyś miałem konto na jakimś portalu randkowym, moje zdjęcia z tego portalu czy wiadomości jakie tam pisałem. No i moje pytanie jest takie: czy policja ma prawo pokazywać moje prywatne wiadomości rodzinie? Dodam tylko, że nie jestem przestępcą, nie jestem poszukiwany listem gończym, ani nic złego nie zrobiłem. Moi rodzice to ludzie ze wsi i nie rozumieją takich spraw. Zawsze mi się wydawało, że policja nie ma prawa samowolnie udostępniać takich danych osobom postronnym, a wręcz przeciwnie powinna chronić prywatność i bez stosownego nakazu sądu nie może udostępniać takich informacji. Co mogę zrobić w takiej sytuacji bo nie chciałbym tego tak zostawić?
#prawo #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: A w tej bajce były smoki (。◕‿‿◕。)
Skoro już wyciekło, to się nie cofnie. Niby można się bawić w udowadnianie jakiejś straty, ale raczej to trudne, bo jak wycenić, że