Wpis z mikrobloga

marian sprawa znęcania się nad Kononem to nie jest twoj, twojej żony oraz współpracowników jedyny problem. Sprawa nękania Nas przez szefito na twoje polecenie jest już w Prokuraturze. Przed chwilą dzwonił do mnie Pan Policjant, który prosił o dokładne dane adresowe Łukasza bo jego zeznania są bardzo potrzebne w tej sprawie. Będzie zeznawał w Białymstoku na zasadzie pomocy prawnej. Mam nadzieję, że na Trójce. Tam gdzie mu kiedyś te sprawę umorzyli dzięki machlojkom Doroty. Tym razem będą musieli grzecznie odesłać jego zeznania🙂 Magia. marian, mariolka to jest 190kk i 190a kk, a nie jakieś tam 216 czy 212🙂 a ty szefito taki mądry byłeś w nękaniu i pewny siebie, że zostaniesz anonimowy. Beczka śmiechu- tak to aluzja do jednej osoby również powiązanej z tym co było na kanale szefito i dostarczającej mu „materiały”.
#kononowicz #patostreamy
MilaKa88 - marian sprawa znęcania się nad Kononem to nie jest twoj, twojej żony oraz ...

źródło: photo-output

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MilaKa88: mi się marzy film na youtube jak ten kasztan po zdemaskowaniu chlipie i smarka do kamery niczym jakiś wieśniak u tych z ECPU złapany na podrywaniu nastolatek.

Kiep nawet nie jest wart splunięcia na niego. Co najwyżej dać go Rafałowi po miesięcznym poście od samogwałtu.
  • Odpowiedz
  • 1
@PanPieczara: Według mnie jego „poleciła” im beatka bo on wypłynął chwile po tym jak Łukasz na lajcie pokazał jej zdjęcie przy stodole jak brzuch wciągała. To jakiś wielki jej obrońca. Zawsze się strasznie uruchamiał jak się o niej wspomniało. A dalej to wiesz, kanał mu marian dał, kwity jakie wstawiał i informacje mu wysyłali co w 5 min udowodnione zostanie. Tam w kuluarach wszyscy nietypowi mu wysyłali łącznie z serdlem,
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Każdy powie, że nie wie i nie pamięta co się działo z ich kontami i gdzie wysłali wiadomości. Zgubili telefony i hasła. Policja zostanie z niczym, tak dobrze policja działa. Oby nowaka chociaż skazali za 207
  • Odpowiedz