Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Zjem_Ci_nos jakiej firmy szkło wariacie? Może to moje jakieś gówniane bo kupiłem niby lepsze z filtrem antyniebieskim i jest ujowe bo mocno zniekształca kolory xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Jestem_Tutaj: Nie wiem jaka firma. Chodzę do swojego zaufanego serwisu GSM gdzie mi to docinają od ręki i zakładają.
Folia sprawdza się ok choć już ją mam jakieś 5 miesięcy, z telefonu korzystam aktywnie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Myślę, że u Ciebie zniekształcenie kolorów jest przez ten filtr światła niebieskiego.
ZjemCinos - @Jestem_Tutaj: Nie wiem jaka firma. Chodzę do swojego zaufanego serwisu G...

źródło: 1111120251116_102036

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zjem_Ci_nos nosz jprdl a ja chuop myślał że jak dopłaci to bd lepsiejsze, zedrę chyba to szklo na ament bo mie irytuje, daje sobie czas do jutra

A jak patrzysz na ekran pod niewielkim kątem, to czcionki robią się rozmazane?
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Nie zauważyłem nic takiego, kąty są takie jak był a na zagiętym wyświetlaczu byłoby to od razu widać. Oczywiście jak używasz matowej folii to ekran jest deczko ciemniejszy i może robić się taka, hm, bardzo delikatna "morka" jeśli patrzymy z bliska. Można się do tego przyzwyczaić.
ZjemCinos - @Jestem_Tutaj: Nie zauważyłem nic takiego, kąty są takie jak był a na zag...

źródło: 20251116_104556

Pobierz
  • Odpowiedz