@nie_umiem_inwestowac: tych którzy edukują naiwnych, bo kiedyś byłem w ich skórze.
Jeszcze dziś śmiejemy się z żoną z bogactwa jakie miało być z Coal Energy. Dopiero jak pisałem do Ukraińców z Vkontaktie i powiedzieli "Szachta ne rabotajet" (kopalnia nie pracuje), to dotarło do mnie gdzie wpakowałem oszczędności.
Ps. Jak rosło to dokładałem. To była połowa 2021 roku i rajd na węglówkach.
@interpenetrate trzeba mieć swój rozum , a nie nabijać kabzę abonamenciarzom . cymcyk , swego czasu naganial na getback z ceną docelową kilkanaście złotych na chwilę przed jego upadkiem , a potem się wydało , że to były rekomendacje za które miał zapłacone i na zlecenie samej
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Jak myślicie, czy Cymcyk ma konto na wykopie i obserwuje tag giełda?
Tu są ludzie którzy albo kasę na kebaba ładują w śmieciucha, albo ludzie przy kasie co nie wiedzą co robią.
Jest też kilka osób innych of course ale to wyjątki
Jeszcze dziś śmiejemy się z żoną z bogactwa jakie miało być z Coal Energy.
Dopiero jak pisałem do Ukraińców z Vkontaktie i powiedzieli "Szachta ne rabotajet" (kopalnia nie pracuje), to dotarło do mnie gdzie wpakowałem oszczędności.
Ps. Jak rosło to dokładałem. To była połowa 2021 roku i rajd na węglówkach.