Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1046
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +169
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

https://www.youtube.com/watch?v=ILHuws0twCE
https://x.com/AnalizyD/status/1985457872831218071
Może dziś to pchnie w górę. Nagonieni zrobią swoje ? Uwspólnotowienie wzrostów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
źródło: image
Pobierz@Vateusz23 może i inni analitycy biorą , ale przynajmniej żadnego nie złapali za
A analitycy za swoją pracę otrzymują wynagrodzenia.
xddd
tak , wiarygodni analitycy wynagrodzania otrzymują od instytucji , którym to robią , a nie od spółek , które wysyłają wszelkie wytyczne do tych rekomendacji .
w takim wypadku umcyk jest uja wart skoro , wszem i wobec głosi , że żyje z rynku , a
xd
napisałem . nie chce mi się powtarzać . czego jeszcze nie rozumiesz ?
Bo chyba nie w temacie tego, że baron to debil, a analitycy otrzymują wynagrodzenie za swoją pracę
ładnie to wyjaśniłeś i skoro umcyk to analityk i zarabia na analizach przesyłanych mu jako gotowce przez spółki , więc niech nie udaje , że zarabia na tych inwestycjach , bo pośmiewisko z siebie robi , niemal codzień .
jak widać , nie tylko
znowu się spłakałeś . kogo obchodzi czyjakkolwiek kasa , zwłaszcza mając na uwadze jakimi sposobami ją umcyk zarobia czy zarabił ?
jak oni tacy wierni , niech założą sektę religijną umcyka .
i się zdecyduj w końcu boron czy baron , bo nazwa baran to już pewnie dawno zajęta przez umcyka .
tak , tak umcyk , umcyk .... a teraz idź popłakać gdzie indziej .
( ͡° ͜ʖ ͡°)