Wpis z mikrobloga

@interpenetrate: nie mowie, ze zly, ale naganiacz, wyleczylem sie z naganiania na ich "publicznych" filmach, Cymcyk nagania na tyle rzeczy, ze jakbym ogladal jego wszystkie video i inwestowal w tematy o ktorych mowi, to mialbym przez rok ok 365 spolek w portfelu. Malo kogo juz ogladam, bo uwazam, ze nie ma po co, nie mozesz ciagle szukac okazji. jak juz zaladowalem sie w powiedzmy 10-15 akcji w portfelu dlugoterminowym, to
  • Odpowiedz
@interpenetrate trzeba mieć swój rozum , a nie nabijać kabzę abonamenciarzom . cymcyk , swego czasu naganial na getback z ceną docelową kilkanaście złotych na chwilę przed jego upadkiem , a potem się wydało , że to były rekomendacje za które miał zapłacone i na zlecenie samej spółki . to , tylko jeden z przykładów jego działań . myślisz dlaczego większości pokazuje portfele po fakcie , nagania na abonamenty swoje czy
  • Odpowiedz
@Vateusz23 umcyk w takim razie jeszcze większy debil , skoro debil baron , który według mnie robi dobrą robotę , potrafi umcyka wyjaśniać .

xddd

tak , wiarygodni analitycy wynagrodzania otrzymują od instytucji , którym to robią , a nie od spółek , które wysyłają wszelkie wytyczne do tych rekomendacji .
w takim wypadku umcyk jest uja wart skoro , wszem i wobec głosi , że żyje z rynku , a
  • Odpowiedz
  • 0
@micomak: Ale to ty dzwonisz, co to mnie obchodzi, nie wiem po co mi to podrzucasz.

Bo chyba nie w temacie tego, że baron to debil, a analitycy otrzymują wynagrodzenie za swoją pracę
  • Odpowiedz
@Vateusz23 zgoda . debil baron wyjaśnia umcyka . mnie śmieszy , bo to jednak wiele mówi o umcyku .... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ładnie to wyjaśniłeś i skoro umcyk to analityk i zarabia na analizach przesyłanych mu jako gotowce przez spółki , więc niech nie udaje , że zarabia na tych inwestycjach , bo pośmiewisko z siebie robi , niemal codzień .

jak widać , nie tylko
  • Odpowiedz
  • 0
@micomak: gość ma portfel 5 baniek zrobionych jawnie publicznymi portfelami i 3000 wiernych subskydentow tworząc już potężną firmę, nie wiem kto ma bekę, chyba podobni debile jak boron
  • Odpowiedz
@Vateusz23 xd
znowu się spłakałeś . kogo obchodzi czyjakkolwiek kasa , zwłaszcza mając na uwadze jakimi sposobami ją umcyk zarobia czy zarabił ?
jak oni tacy wierni , niech założą sektę religijną umcyka .
i się zdecyduj w końcu boron czy baron , bo nazwa baran to już pewnie dawno zajęta przez umcyka .
  • Odpowiedz