Wpis z mikrobloga

Wiecie co? Trochę szkoda mi się zrobiło tego całego Szlugensa i reszty trolli z #incelios. Miało być tak pięknie. Wreszcie jacyś koledzy i towarzystwo, namiastka poczucia przynależności do grupy. Niestety, szef grupy top g gerwaz postanowił się ogarnąć i zostawił kolegów. Nie byli dla niego niczym dobrym. Kolegom miło płynął czas, odcinali się od trosk życia jakimi była praca oraz presja, no i wreszcie mogli poczuć się jak normicy. Czas wreszcie płynął jakoś lżej, można było się zrelaksować i uciec od strachu przed życiem. Ale wszystko do czasu. Teraz powiedzcie mi, jak wielki ból musi czuć Szlugens? Jego największa przyjaźń dla drugiej strony okazała się być nic nie warta. Nastał moment wzięcia się za siebie i nałóg wykopu został wykończony. Pewnego razu, po prostu, jak gdyby nigdy nic, Gerwazy nie założył nowego konta i od tamtej pory cały ten b----l wypadł mu z głowy. Leciał dzień za dniem, a on tu nie wchodził. Jego głowę zaczęły okupować inne myśli, świadomość się zmieniła i dla starego kolegi od użalania nad sobą nie było już tam miejsca. Dlaczego? Bo Gerwaz dobrze wie, że to prosta droga na dno.

Spójrzcie jak żałosności całego zdarzenia dopełnia wyparcie grupy #incelios. NIEE! ON UCIEKŁ PRZEZ FAKECELI, TY NIC NIE ROZUMIESZ! To jednak nic innego jak głupkowaty cope. Prawda jest jednak zapisana na wykopie na wyciągnięcie ręki, wystarczy się po nią schylić korzystając z wyszukiwarki. Gerwaz tu nigdy nie chciał siedzieć, tak jak wieloletni ćpun w rzeczywistości nie chce wstrzykiwać kolejnej dawki trucizny. Teraz po całej tej przyjaźni został tylko spłakany, niepogodzony toksyczny chłopiec, który w swoim wyparciu wyżywa się na siedzących tu codziennie miłych, cichych, spokojnych niepryczennych chłopach tagowych. Te chłopy siedzą tu codziennie, a największym marzeniem Szlugensa jest to, by właśnie jego Gerwaz siedział tu codziennie i spędzał z nim czas. Niestety, tak nie jest i nie będzie.

#przegryw #gerwaz #gerwazy #gerwapill #gerwincel #gerwacel #incelios
Truthsayer - Wiecie co? Trochę szkoda mi się zrobiło tego całego Szlugensa i reszty t...

źródło: image

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach