Wpis z mikrobloga

Chłop zasłał lóżko, bo skontrolowano ludzi wjeżdżajacych do naszego kraju? Czołowy pisowski czopek, który na co dzień gardłuje o konieczności szczegółowej kontroli każdego, kto chce postawić nogę na naszej ziemi tutaj nagle ma problem? Znaleziono race w zadzie jakiegoś konserwatysty, że tak mi gula skoczyła? Przecież on powinien szczególnie się cieszyć ze szczegółowej kontroli ludzi wracających że zgniłego zachodu. Wystarczy popatrzeć na ostatnie 20-30 wpisów tego troll konta, by zorientować się, że chłop uważa życie przez jeden dzień w tej złej Brukseli za coś gorszego niż 6 lat okupacji przez nazistowskie Niemcy. Nie żartuje, typ tak bardzo demonizuje zachodnią Europę.
A tutaj nagle oburzony, że kontroluje się osoby wracające z tego siedliska zła.

Z drugiej strony pewnie info z tyłka wyjęte. Wystarczy spojrzeć na pierwsze dwa słowa wypowiedzi. A jak wiadomo jak prawackie troll konto pisze, że ma newsa, a nie popiera tego żadnymi źródłami, to jest to tak prawdziwe ja płaska ziemia, albo to, że Rosja nie jest naszym wrogiem.
W sumie to jest ten sam typ, który niedawno pisal, że anonimowi agenci ABW, donosili mu, że Żurek zdradza nasz kraj z ruskimi agentami.
A potem wszyscy politycy PiSu podawali ten wpis jako dowód na cokolwiek. XD

Podsumowując: z jednej strony śmieszy mnie, ale z drugiej niesamowicie irytuje jak prawak powabnym krokiem przejdzie od retoryki sprawdzania każdego, kto do nas wjeżdża, do oburzenia, że ludzie są sprawdzani. Bo akurat mu to pasuje, by w Tuska ponawalać. I tak w każdym temacie. W każdym jednym.

#polityka #bekazprawakow #bekazpisu
Turin89 - Chłop zasłał lóżko, bo skontrolowano ludzi wjeżdżajacych do naszego kraju? ...

źródło: temp_file5736593196281164129

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: to ten sam chlop co rzucil fake z żurkiem a potem szedł spin od pisowców ze to prawda? dziwnym trafem mam wrazenie, ze od jutra tez to bedzie uznawane za fakt
  • Odpowiedz
@jabbababba: już jakiś Mirek to opisywał, że najpierw leci tweet, potem podłapuje to republika, a potem pytają o to innych polityków i temat staje się medialny
  • Odpowiedz