Wpis z mikrobloga

Pierwsza bitwa pod Zodiakiem!
Przeciwnicy: Oregano contra Jarek od psa Arona.
Motywy: nieudana próba Olgierdano przejęcia UniwerSum z rąk Sradka. Prawdopodobnie konflikt o przyszłe zyski.
Wynik: Oregano ośmieszony z powodu stosowania dziwnych technik zaczepnych. Jacek poległ, Pies Aron jako jedyny zachował godność.

#kononowicz #patostreamy
onogero - Pierwsza bitwa pod Zodiakiem!
Przeciwnicy: Oregano contra Jarek od psa Aron...

źródło: PodZodiakiem

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wilkolak-strzegomianski: drogi małolacie, nie masz zielonego pojęcia kim jestem, więc nie fikaj ze swoimi absurdalnymi teoriami! Zajmij się lepiej swoim wujem Tajfunen lub dziadkiem Estą, bo potrzebują twojej pomocy!
PS. Z--------e tagu Bogutkiem, Sradkiem lub Meksikano ci nie przeszkadza?
  • Odpowiedz
@onogero: Dla mnie jesteś zbędnym petem i nie wypominaj komuś że ogląda patostrimy jak sam na nich siedzisz i w nich uczestniczysz ale jestes jakis chyba ograniczony i tego nie pojmujesz po drugie to jest tag o Kononowiczu i jego oprawcach a nie tag Mexicano Łolusia czy innego Bogusia niedorobiony człowieku.
  • Odpowiedz
@olgierdano_peto_gaszano: Tak teraz na poważnie, Łoluś to ma duże kompleksy. Jeb--ł po mnie jak po śmieciu, wyśmiewał zdrowie i, że kogo ja mógłbym na solówce wyjaśnić, że co najwyżej to zadyszka by mnie wyjaśniła. Dostał propozycje spotkania, że przyjadę, to unikał tematu i wszyscy to dobrze widzieli i go podkręcali. Temat dla mnie był zamknięty, no bo skoro odmówił, to po co mam jak pajac przeżywać i wypominać, może miał
  • Odpowiedz
  • 1
@ThiZ: Łolo strachliwy ostatnio, szuka łatwych celów. Moderatorka mu podrzuca raz emeryta jakiegoś, innym razem chorobę, każdemu przypisują jakieś nałogi. A tymczasem to są zwykłe lumpy.
  • Odpowiedz