Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +178
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Nie wiem, jakas inna siatka pierwotnie bez zastosowania do kompów, z oczkami ponizej 1 mm? Widzę siatkę tkaną ze stali nierdzewnej, ale mam pewne wątpliwosci co do przewodnictwa prądowego tego rozwiązania xD.
PS. nie r--------m szyby, ale czuje pewien niepokój xDD, za każdym razem gdy otwieram budę.
#pcmasterrace #komputery
Oni to chyba wszystko produkują.
źródło: image
PobierzZreszta nie oszukujmy się, pan Polak ma swój towar od pana Chinczyka ( ͡º ͜ʖ͡º). - więc jakbym chciała podejmować jakąś śmieszno-dziwaczną walkę, to trochę nadaremno xD.
To i chyba nawet ten 100 mikronów może być?
Nie wiem tylko skąd u mnie w pracy takie kupują, ale co jakiś czas korzystam i nie
tak tak - wywalić hartowane i na taśme magnetyczną filtr, ewentualnie na zwykłą taśmę dwustronną i elo, kompletnie wybombione w przepływ powietrza na boku obudowy, dlatego rownie dobrze mogłaby byc plexia. Ale tak jak pisałam, dziadostwo jest montowane na zatrzaski, więc byłby problem z
Tak jak pisalam, szkło jest na zatrzaski w dodatku aby je zdjąć podważasz jeden róg, więc siła się nie rozkłada równomiernie, otwieram bude często - nie chce się potem załamać widząc szklane puzzle lub co gorsza uszkodzone bebechy kompa. I żeby też sprawa była jasna - oczywiscie, ze nie stoi na płytkach i oczywiscie, ze odkładam szkło na miękkie ; P - ale wciąż, spokojniej sie
Bo nie kosztowała tysiąca szekli, bo jest przestrzenna, spoko cable menagment, gruba blacha, dobre temperatury, dobry przeplyw powietrza, filtry kurzu, śledzie wykręcane i nie wygląda jak mokry sen gimnazjalisty - sposób montażu i demontażu szkła był mi obojętny, dopóki nie