Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

źródło: G5kpN3wXMAAXiCN
PobierzSony jest obecnie w fazie "nie mamy jakiś realnych przyrostów ale podnosimy marże za konsole i usługi i doimy fanów".
Moim zdaniem mierne są szanse że PC/Konsolowiec przejdzie na mobilki bo trudno nazwać to grami i są bardzo mocno monetyzowane.
Patrząc kto ostatnio co chwile podnosił cenę swoich konsol i usługi na której polegał cały swój plan to Sony wypada blado xD
Pożyjemy zobaczymy, ja na 100% biorę ps6 na premierę i
@Talaxin: raczej w genshina w którego peaku grało około 65 mln graczy. Jedna gra mobilna to jest 4/5 wszystkich graczy na ps5 (84 mln)
ale genshin to pryszcz przy robloxie który ma 380 mln użytkowników miesięcznie
Większość developerów tego chyba nie robi i wtedy customowo sobie ustawiasz wszystko jak na każdym innym pececie. Oczywiście wciąż może sobie dostosować nawet te gry, gdzie twórcy wrzucili preset, bo np. wolisz zejść z jakichś
Tbh o ile sprzedaż nie wypierdzieli w kosmos, to wątpię by developerzy dawali j-----e o to, czy gra pójdzie na Gabecube.