Najlepiej to by jaki program na żywo zrobić z Jakubem Kurkiem, z tablicą, telefonami i dziennikarzem zadającym bardzo trudne pytania. Coś może na taki wzór? #kanalzero
@Dawul czesc Kszysiu to Mariusz z Brajton. Chcialem powiedziec ze oglondam od pierwszego odcinka. A co do Pana Jakuba, to chcialem mu podziekowac ze VPN bo nawet zrobilem takiego pranka i dzwoniac do studia powiedzieli ze dzwoni widz z USA a ja dzwonie z Brajton bo wlasnie uzywam VPN pana Jakuba. Pozdrawiam serdecznie i czy moge kogos pozdrowic? - Tak proszę! - Pozdrawiam jacka, damiana, ewe z luton, krisa, mojego landlorda
@Dawul - dzień dobry czy mnie słychać? - tak, słychać Pana dobrze. - Halo?! - Taak, slyszymy Pana. - (szumy i pojedyncze sylaby)....ruskie pieniądze..fjejjdjdjjcj...Panie Stanowski!!!!...@$#$#$ Podejrzane spółki które Pana..@#$@#$# - przykro mi ale Pana nie slyszymy, ale dziekujemy za telefon. Pan chyba był nie w humorze,a jak wiadomo Polak glodny-Polak zły. Dlatego tylko do 16.11 promocja z kodem Kanalzero promocja na katering KremlowskayaUcztaya.
czesc Kszysiu to Mariusz z Brajton. Chcialem powiedziec ze oglondam od pierwszego odcinka. A co do Pana Jakuba, to chcialem mu podziekowac ze VPN bo nawet zrobilem takiego pranka i dzwoniac do studia powiedzieli ze dzwoni widz z USA a ja dzwonie z Brajton bo wlasnie uzywam VPN pana Jakuba. Pozdrawiam serdecznie i czy moge kogos pozdrowic?
#kanalzero
źródło: maxresdefault
Pobierz- Tak proszę!
- Pozdrawiam jacka, damiana, ewe z luton, krisa, mojego landlorda
- tak, słychać Pana dobrze.
- Halo?!
- Taak, slyszymy Pana.
- (szumy i pojedyncze sylaby)....ruskie pieniądze..fjejjdjdjjcj...Panie Stanowski!!!!...@$#$#$ Podejrzane spółki które Pana..@#$@#$#
- przykro mi ale Pana nie slyszymy, ale dziekujemy za telefon. Pan chyba był nie w humorze,a jak wiadomo Polak glodny-Polak zły. Dlatego tylko do 16.11 promocja z kodem Kanalzero promocja na katering KremlowskayaUcztaya.